Komt er een 'Quiet Place 3'?

Komt er een 'Quiet Place 3'?

John Krasinski ziet het wel zitten!

John Krasinski's A Quiet Place was een groot succes in 2018. Een vervolg liet dan ook niet lang op zich wachten, al is dat helaas wel eveneens uitgesteld i.v.m. het coronavirus. Ondanks het feit dat we het vervolg dus nog niet kunnen zien, zijn de eerste reacties wel erg positief. In een recent interview liet Krasinski weten nu al ideeën te hebben voor een derde deel.

Krasinski speelde samen met zijn vrouw Emily Blunt de hoofdrollen in het eerste deel, maar voor A Quiet Place 2 nam hij alleen de regie voor zijn rekening. Hij heeft nu alweer een idee in gedachte voor een mogelijk vervolg: ''Het is wel interessant. Toen ik het eerste deel aan het maken was, heb ik nooit gedacht aan het maken van een tweede deel,maar het kwam er uiteindelijk toch van. En tijdens dit vervolg heb ik wel ook al vaak gedacht aan een mogelijk derde deel. Ik heb dus ook al de nodige notities gemaakt van allerlei ideeën die door mijn hoofd gingen, mocht het ooit komen tot een derde film''.

Een trilogie
Krasinski liet eveneens weten dat hij een derde deel wel ziet passen in het universum van A Quiet Place en ziet een trilogie wel zitten aangezien er nog veel te vertellen is in de wereld waarin zijn verhaal zich afspeelt. Emily Blunt zei ook dat de tweede film zich goed leent tot een vervolg en dat het normaal zou zijn om er een trilogie van te maken. Hopen jullie dat het ervan komt?

NieuwsFilm

meest populair