Vin Diesel over het 'allerbeste moment' in de filmgeschiedenis

Is het echt een verrassing dat hij gaat voor een van zijn eigen films?

Wouter Drummen 14 maart 2020 22:30 in Algemeen
Vin Diesel heeft al in heel wat franchises gespeeld, maar zijn bekendste werk is toch zonder twijfel Fast & Furious. Het negende deel mag dan wel flink uitgesteld zijn, de acteur heeft het toch maar wat graag over deze films. Zo heeft hij al eerder gezegd dat ze Oscarwaardig zijn en recentelijk nog dat Oscar bekroonde acteurs in de films willen spelen. Nu laat Diesel zich uit over de beste scène van de hele franchise.

De 52-jarige acteur geeft op dit moment de nodige interviews, voornamelijk om zijn superheldenfilm Bloodshot te promoten. Gedurende een van deze interviews liet Diesel weten dat hij de eindscène van Furious 7 het beste vond. Dit is natuurlijk het moment dat zijn personage (Dominic Toretto) afscheid neemt van Brian O'Connor, gespeeld door Paul Walker. Walker overleed tijdens een tragisch auto ongeluk in 2013, maar krijgt in de franchise wel een 'happy ending'.

Wat vindt Diesel?
Zo zei de acteur: ''Het was een heel zwaar moment. Maar het was een heel vredig einde voor het personage in de film. Gelukkig was er geen producent die gebruik wilde maken van zijn dood om een of ander wraakverhaal te maken. In plaats daarvan was het iets prachtigs en stijlvols. Het is misschien wel het allerbeste moment in de filmgeschiedenis. Niet alleen in mijn carrière, maar het beste aller tijden. Dit was de eerste keer in de filmgeschiedenis dat iedereen overal ter wereld samen kon huilen''.

Zijn jullie het eens met Diesel? Bekijk hieronder de scène waarover hij het heeft.NieuwsFilm