Algemeen

Vin Diesel over het 'allerbeste moment' in de filmgeschiedenis

Is het echt een verrassing dat hij gaat voor een van zijn eigen films?

door Wouter Drummen om 22:30 in Algemeen
Vin Diesel heeft al in heel wat franchises gespeeld, maar zijn bekendste werk is toch zonder twijfel Fast & Furious. Het negende deel mag dan wel flink uitgesteld zijn, de acteur heeft het toch maar wat graag over deze films. Zo heeft hij al eerder gezegd dat ze Oscarwaardig zijn en recentelijk nog dat Oscar bekroonde acteurs in de films willen spelen. Nu laat Diesel zich uit over de beste scène van de hele franchise.

De 52-jarige acteur geeft op dit moment de nodige interviews, voornamelijk om zijn superheldenfilm Bloodshot te promoten. Gedurende een van deze interviews liet Diesel weten dat hij de eindscène van Furious 7 het beste vond. Dit is natuurlijk het moment dat zijn personage (Dominic Toretto) afscheid neemt van Brian O'Connor, gespeeld door Paul Walker. Walker overleed tijdens een tragisch auto ongeluk in 2013, maar krijgt in de franchise wel een 'happy ending'.

Wat vindt Diesel?
Zo zei de acteur: ''Het was een heel zwaar moment. Maar het was een heel vredig einde voor het personage in de film. Gelukkig was er geen producent die gebruik wilde maken van zijn dood om een of ander wraakverhaal te maken. In plaats daarvan was het iets prachtigs en stijlvols. Het is misschien wel het allerbeste moment in de filmgeschiedenis. Niet alleen in mijn carrière, maar het beste aller tijden. Dit was de eerste keer in de filmgeschiedenis dat iedereen overal ter wereld samen kon huilen''.

Zijn jullie het eens met Diesel? Bekijk hieronder de scène waarover hij het heeft.21 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

badhatharry

Avatar

Dit is een vroege 1 april grap neem ik aan

Coola

Avatar

Hoewel het inderdaad een mooie scène was en ik erg kan genieten van deze franchise, is deze franchise zeker niet oscar waardig.

Thiver

Avatar

Kom, jongens. Niet zo neerbuigend. Vin Diesel heeft volop Oscarwaardige films gemaakt, zoals Saving Private Ryan en... ehm...

Goov25

Avatar

Ik snap dat hij het t mooiste moment vindt. Maar als je denkt dat het t mooiste moment van de hele filmgeschiedenis is heb je wel een bord voor je kop.

SeanDeNiro

Avatar

Hij komt überhaupt niet erg intelligent over. Domme mensen hebben een bespottelijke kijk op dingen.
Gisteren was Silence of the Lambs op tv. Zelfs de minst interessante scene uit die film is oneindig beter dan welke scene dan ook uit de TF&TF "franchise".

Moviemagic

Avatar

De beste scene uit de F&F-serie is voor mij bij de laatste film die uitkwam. Dat waren de endcredits. Wat was ik blij om die te zien. Deze serie is op den duur een karikatuur van zichzelf geworden. Sorry voor de fans maar dat is mijn mening.

Sunspot

Avatar

Was een emotionele scene, mooi afscheid.

Zou nog mooier zijn als ze waren gestopt daarna

Dawgruule

Avatar

HEY filmtotaal, bekijk dit artikel eens op mobiel.... letterlijk de helft van de tekst is niet te lezen....

Jaws

Avatar

prima gedaan, jammer dat sommige lieden hier zo idioot reageren. respecteer elkaar toch eens

Pronk47

Avatar

Oscarwaardig!!!!!!

Coola

Avatar

@ Jaws

Nee man de elite moet altijd kunnen laten zien dat zij goed zijn en de rest van film kijkers ( fast and furious fans , Godzilla fans , Evil Dead fans , Disney fans, Jurassic World fans etc. ) iq loze mensen zijn die eigenlijk nog niet eens het recht hebben om hun reet af te vegen met toiletpapier dus laat staan films mogen kijken en leuk vinden.

Novarellum

Avatar

Jammer dat je hier geen foto's kan plaatsen.
Anders zou ik hier een screenshot plaatsen om weer eens te laten zien dat deze pagina onleesbaar is.

Frietgezicht

Avatar

Coola a.k.a. Calimero, zij zijn groot en ik ben klein.

Goov25

Avatar

Klopt @Coola, zo zijn wij inderdaad. Misschien moet je ipv wc papier maar Vin Diesel films gaan gebruiken om je kont mee af te vegen? Hebben wij weer meer wc papier ook xD

Civilian Supreme

Avatar

Dat is wel heel erg zwart wit Coola. Er is ook nog een middenweg, denk dat de meesten die jij schaart onder 'elite' echt wel 1 of meerdere delen van bovengenoemde franchises leuk vind. Neemt niet weg dat er ook hele belabberde films tussenzitten waar best kritiek op mag zijn.
Ik ben alleen zelf wel iemand die absoluut niet begrijpt wat je in enkele van die films ziet.
Zal wel generatiedingetje zijn.

Coola

Avatar

^ Vraag ik mij af van welk jaar jij dan bent. Ik ben zelf geboren in 1988, als jij dan nu de 50 aanraakt dan zou ik inderdaad zeggen dat het een generatie dingetje is.

Frietgezicht

Avatar

@ Supreme denk het ook. Generatiekloof(in ieder geval mentaal kloofje)

Coola

Avatar

Zie dit vind ik oprecht jammer. Dat er geïnsinueerd dat sommige mensen mentaal inferieur alleen maar om het feit dat ze bepaalde films beter/Leuker vinden dan andere films.

Maar ja ik verwacht eigenlijk dan ook niks anders van de elite, die moeten altijd laten zien dat andere mensen inferieur zijn.

Thiver

Avatar

Novarellum "Jammer dat je hier geen foto's kan plaatsen.
Anders zou ik hier een screenshot plaatsen om weer eens te laten zien dat deze pagina onleesbaar is."

Misschien kun je dat hier doen...?

NieuwsFilm

meest populair