Breaking: Disney legt productie van al zijn films per direct stil!

Breaking: Disney legt productie van al zijn films per direct stil!

Dit vanwege de corona-pandemie.

Disney heeft besloten al zijn producties voor onbepaalde tijd stil te leggen. Dit vanwege de zorgen over de alsmaar ernstiger wordende coronavirus-pandemie. Dat heeft het Amerikaanse mediabedrijf zojuist bekendgemaakt.

Deze beslissing heeft gevolgen voor films als The Little Mermaid, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, Home Alone, The Last Duel, Nightmare Alley, Peter Pan & Wendy en Shrunk.

"Hoewel het coronavirus - zover bekend - bij niemand die betrokken is bij een van onze producties is aangetroffen, hebben we besloten om - gezien de huidige situatie en de belangen van onze cast en crew - de productie van een aantal van onze live-actionfilms tijdelijk stil te leggen", laat Disney weten in een statement. "We houden de ontwikkelingen in de gaten en hopen zo snel mogelijk weer aan de slag te kunnen".

Het is nog niet bekend wat voor de gevolgen dit besluit precies heeft voor de productiemedewerkers en de releasedata van de films. Ook is niet duidelijk of de maatregel ook geldt voor de animatieproducties van de studio.

NieuwsFilm

meest populair