'Frozen 2' razendsnel op Disney+ en 'Star Wars 9' eerder beschikbaar!

'Frozen 2' razendsnel op Disney+ en 'Star Wars 9' eerder beschikbaar!

Disney komt fans tegemoet.

Disney onthulde recent dat onder meer de grote sprookjesfilm Mulan voorlopig niet in de bioscoop verschijnt vanwege het coronavirus. De entertainmentreus heeft nu slimme "compensaties" aangekondigd en dit zullen de fans van Frozen en Star Wars vast leuk vinden.

De kaskraker Frozen II verschijnt namelijk razendsnel op Disney+. Aankomende zondag debuteert de animatiefilm - die eind november in de bioscoop verscheen - al op de streamingdienst in de States. In Nederland is de kaskraker vanaf dinsdag 17 maart beschikbaar. En dat is drie maanden eerder dan gepland!

"'Frozen II' heeft het publiek over de hele wereld vermaakt door zijn krachtige thema's van doorzettingsvermogen en het belang van familie. Dit zijn boodschappen die ongelooflijk relevant zijn in deze tijd en we zijn verheugd dit hartverwarmende verhaal snel met onze Disney+ abonnees te kunnen delen, zodat ze er thuis op elk apparaat van te kunnen genieten," aldus Bob Chapek van The Walt Disney Company.

Star Wars: The Rise of Skywalker
Ook zal Disney de december-release Star Wars: The Rise of Skywalker eerder beschikbaar stellen. Voorlopig nog niet op Disney+, maar wel via de digitale release. Dit zal (in de States) zijn vanaf dinsdag 17 maart. Of dit ook in Nederland het geval is, is nog niet bekend.





NieuwsFilm

meest populair