Johnny Depp is dé perfecte Joker voor in 'The Batman'

Dat vindt in ieder geval Kevin Smith.

Met de schurken als de Penguin (Colin Farrell), Catwoman (Zoë Kravitz), The Riddler (Paul Dano) en Carmine Falcone (John Turturro) beschikt de DC-film The Batman al over heel wat schurken. Komt daar ook de Joker bij?

Dit is voorlopig nog niet duidelijk, maar er is een gerucht dat niemand minder dan Johnny Depp de rol van Mr. J. zou gaan spelen in de film van regisseur Matt Reeves. Regisseur / acteur en fanboy Kevin Smith ziet dat wel zitten. Dit zei hij tijdens zijn Fatman Beyond-podcast:


"Er is een gerucht dat zegt dat ze met Johnny Depp hebben gepraat over het mogelijk spelen van The Joker in Matt Reeves' The Batman-film. Dit is de eerste keer dat iemand ooit heeft gehoord dat de Joker mogelijk in The Batman-film zit, en dat vlak na de Joker die een Oscar verdiende en meer dan een miljard dollar opleverde. Het leek erop dat Joaquin daarmee het personage even parkeerde, maar het lijkt er nu op dat er nog iemand een Oscar wil.

Wie wil er nou niet de Joker spelen? Heath Ledger won een Oscar, Joaquin Phoenix won een Oscar en van alle acteurs die mogelijk de rol van de Joker zouden kunnen spelen, is Johnny Depp eigenlijk perfect. Je moet toegeven dat hij een leuke naam zou zijn, net als alle rollen die hij speelde is hij perfect om de Joker te spelen."

Joker in The Batman?
Vooralsnog blijft het dus bij geruchten. Mocht Depp in de film zitten, dan komt hij tegenover Robert Pattinson te staan. Hem moeten we vanaf midden 2021 voor de eerste keer in actie zien als Bruce Wayne a.k.a. de Dark Knight.



NieuwsFilm

meest populair