Krijgen we Red Skull opnieuw te zien?

Acteur Ross Marquand denkt dat het zeker mogelijk is!

De villain Red Skull mag dan wel in eerste instantie gespeeld worden door Hugo Weaving, de acteur had na een lastige contractbespreking met Marvel niet zo heel veel zin om terug te keren als de fictieve superschurk. Als gevolg hiervan werd hij vervangen door Ross Marquand. Marquand was dan ook te zien in het tweeluik Avengers: Infinity War en het vervolg hierop, Avengers: Endgame. Hij hoopt nu opnieuw terug te kunnen keren als Red Skull.

Tijdens een recent interview, liet Marquand weten dat Red Skull, ondanks er nog niks is gepland, zeker terug zou kunnen keren en dat hij meerdere ideeën heeft hoe dit zou kunnen gebeuren: ''Regisseurs Anthony en Joe Russo hebben het duidelijk gemaakt dat Red Skull, zodra hij niet meer over de Soul Stone hoeft te waken, vrij is. Maar als we er even stil bij staan, bestaan er nu meerdere multiverses in het MCU. In de multiverse waar Thanos de steen komt halen, is Red Skull bijvoorbeeld vrij. Ik denk dat hij in die multiverse terug zou kunnen gaan naar aarde, om wraak te nemen''.

''In de laatste twee Avengers-films is hij enkel en alleen een personage dat verschijnt wanneer je hem nodig hebt. Hij waakte toen over de steen, maar nu kan hij weer zijn gang gaan. Ik denkt dat het interessant zou zijn om te zien wat er nu met hem gebeurt. Blijft hij goed of wordt hij weer slecht? Ik denk dat er nog genoeg verteld kan worden!''

Captain America
Een andere vraag waar meerdere fans graag een antwoord op zouden willen hebben, is wat er gebeurd wanneer Captain America opnieuw oog in oog komt te staan met zijn oude vijand. Op het einde van Endgame besluit Steve Rogers immers alle stenen terug te brengen naar hun originele locaties, waaronder dus ook de Soul Stone. Wat zich tussen de twee afspeelt, is onduidelijk. Hopen jullie dat we Red Skull nog terugzien?

NieuwsFilm

meest populair