Fans willen 'Black Widow' op Disney+

Fans willen 'Black Widow' op Disney+

Het Marvel Cinematic Universe verder via streaming?

Deze week werd duidelijk dat ook het Marvel Cinematic Universe later wordt vervolgd dan gepland. De eerste film in fase vier van de succesvolle reeks, uiteraard Black Widow, is voor onbepaalde tijd van de kalender gehaald. Misschien een enkeltje Disney+?

Veel mensen zouden het graag zien dat de 24e film van Marvel Studios op de streamingdienst van Disney verschijnt. En raar is dit niet, want de film verschijnt waarschijnlijk niet tot uiterlijk juli dit jaar en dan staan ook andere films gepland.

Het probleem is echter dat Disney+ op dit moment verhoudingsgewijs erg goedkoop en in de States ook door velen wordt afgenomen via gratis abonnementen. Daarnaast lijdt Disney op dit moment enorme verliezen. Zo wordt er per dag al $20 miljoen ingeleverd doordat de verschillende parken in de States niet open zijn. Een voordeel zijn een (tijdelijke) verhoging zijn van het aantal abonnee's op Disney+.

Ruil met een andere Disney-film?
Voor 24 staat de Disney-film Jungle Cruise gepland en het zou zomaar kunnen dat Disney die datum gebruikt voor een uitgestelde film als Mulan of het eerder genoemde Black Widow. Een van de belangrijkste issues die dan wel opgelost dient te zijn is het heersende coronavirus die op dit moment steeds meer zijn greep krijgt in het thuisland van Hollywood.

NieuwsFilm

meest populair