Gerucht: Marvel wil nieuwe deal met Sony voor gebruik 'Spider-Woman'

Gerucht: Marvel wil nieuwe deal met Sony voor gebruik 'Spider-Woman'

Kevin Feige wil Jessica Drew voor nieuwe Spider-Man plannen

Toen in september Marvel en Sony naar buiten brachten dat Spider-Man in de Marvel Cinematic Universe kon blijven, was er oprechte opluchting bij de fans. Nu zijn Kevin Feige en zijn collega's bij Marvel Studios bezig met een nieuwe deal.

In de nieuwe aflevering van de Murphy's Law Podcast komt het gerucht binnen dat Marvel opnieuw met Sony in zee wil. Nu is het Jessica Drew, ook wel bekend als Spider-Woman, die Feige graag in het MCU ziet.

Spider-Woman film
Charles Murphy brengt het als volgt: "Het laatste dat ik gehoord heb, is dat er in ieder geval gesprekken zijn met Sony om er weer een samenwerking van maken. Feige is in ieder geval geïnteresseerd in het maken van een Spider-Woman film."

Is Spider-Woman wel van Sony?
De vraag is of Jessica Drew wel onderdeel is van de rechten die Sony in haar pakket heeft. Het karakter heeft in de comics namelijk vooral banden met de High Evolutionary, HYDRA en S.W.O.R.D, allen onderdeel van de Marvel Studios. De naam Spider-Woman blijft natuurlijk wel aan Sony kleven. Een samenwerking lijkt dus een ideaal scenario.



NieuwsFilm

meest populair