Algemeen

'Final Destination 6' gaat het over een hele andere boeg gooien

Schrijvers Patrick Melton en Marcus Dunstan buigen zich over het verhaal.

door Arjen Rooseboom om 10:33 in Algemeen
Hoewel Final Destination 5 de bloederige franchise mooi afsloot door te eindigen waar Final Destination 1 begon, werd er een tijd geleden een reboot aangekondigd die iets verfrissends moet brengen.

In een gesprek met DIGITAL SPY vertelde producent Craig Perry wat hij van plan is: "We gaan spelen met de wereld van eerstehulpverleners, zoals politie, brandweer en ambulance. Deze lieden krijgen dagelijks te maken met de dood en maken keuzes die ervoor kunnen zorgen dat mensen leven of sterven. We vertrouwen op hun goede beoordelingsvermogen, expertise en kalm gedrag. Dus waarom zou je die mensen niet eens een keer in zo'n nachtmerriesituatie brengen en nu voor zichzelf"?

Draaideur from hell
Men vraagt zich af of dit in de stijl van de eerdere delen past. Bedenker Jeffrey Reddick gaf duidelijkheid: "Ik heb met Craig gepraat en ik denk dat reboot een te sterk woord is. Het klinkt alsof ze alles gaan veranderen, maar het wordt absoluut een te gekke 'Final Destination'-film"!

Fans lijken dus verzekerd van een vertrouwd deel, maar wel met een vers tintje. Perry lichtte zelfs plagerig een tipje van de sluier op: "Reken maar dat niemand ooit nog hetzelfde naar een draaideur zal kijken..."

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rohieth

Avatar

SPOILER ALERT!!

Moviemagic

Avatar

Ik vind deze filmpjes altijd wel leuk om te zien. Het is geen oscarwaardig materiaal maar leuk voor tussendoor.

BillySavastano

Avatar

Dit is de eerste keer dat ik weer wat lees over FD6 sinds lange tijd, ik moet zeggen jaren geleden vond ik ze wel lachen maar pas deel 5 nog eens gekeken omdat ie op netflix stond en ik wou mezelf bijna een platte hand geven en vroeg me af wat ik 'vroeger' zo leuk vond aan die films. Vind er nu echt niks meer aan maar leuk dat er na al die jaren weer een nieuw deel uitkomt

Fluffer

Avatar

Er waren ups en downs in de serie , FD2 was de beste en 6 een waardige afsluiter ,ben benieuwd wat ze er van gaan maken .

NieuwsFilm

meest populair