'Deadpool 2' stond lange tijd gratis op YouTube

'Deadpool 2' stond lange tijd gratis op YouTube

Helaas staat de film ondertussen alweer offline.

Lange tijd stond de film Deadpool 2 op YouTube. Maar liefst elf dagen lang konden mensen de film streamen via de populaire videosite. Pas daarna merkte Disney dat de film er online stond en gelekt was.

Gewoonlijk is YouTube bijzonder streng als het aankomt op wat online mag blijven staan. Fanvideo's met muziek van derden worden bijvoorbeeld vrijwel direct offline gehaald. Maar dit blijkt opmerkelijk genoeg niet te gelden voor sommige films. Gebruiker Faze Miniman kon de film Deadpool 2 online zetten, en maar liefst elf dagen online laten staan.

Deadpool 2
Deadpool 2 is de terugkeer van mutant Wade Wilson. Ditmaal moet hij een team van mutanten om zich heen verzamelen, om een jonge knul met flinke krachten te beschermen tegen de tijdreizende schurk Cable. Heel gemakkelijk is dat niet, want Cable is bijzonder sterk en de samenwerking van Wade nogal... losjes.

Er is al een derde Deadpool-film aangekondigd. Deze zal, zoals het hoort bij deze franchise, een R-Rating gaan krijgen. Acteur Ryan Reynolds keert bovendien terug als Deadpool.

NieuwsFilm

meest populair