Gerucht: Daredevil keert terug in 'Spider-Man 3'!

De held is op de vlucht en heeft een advocaat nodig.

Peter Parker (Tom Holland) werd in zijn laatste film door Mysterio (Jake Gyllenhaal) geframed als moordenaar. In zulke situaties kun je twee dingen doen: op de vlucht slaan of terugvechten via de rechtbank. Als we de geruchten mogen geloven, kiest de jonge held voor die tweede optie in zijn volgende prent. En daarvoor neemt hij natuurlijk een advocaat in de arm... een hélé bekende advocaat zelfs.

Bekijk de afbeelding
Hoewel de Netflix-serie Daredevil inmiddels verleden tijd is, heeft Marvel blijkbaar nog meer plannen met Charlie Cox' Matt Murdock - ofwel Daredevil. Dat beweert regisseur en acteur Kevin Smith (Mallrats) in zijn podcast Fatman Beyond. "Wist je dat een bekende advocaat uit het Marvel Cinematic Universe een rol heeft in de volgende Spider-Man?" teaset Smith. "Marvel brengt Cox terug als Murdock", claimt hij.

Meer bewijs
In de comics trekken Spider-Man en Daredevil - beiden afkomstig uit New York - ook regelmatig samen op. De held kan nu de hulp van Murdock goed gebruiken. De woorden van Smith sluiten ook aan op eedere geruchten. Zo bracht de bekende primeurtjesjager Jeremy Conrad van MCU Cosmic in oktober het bericht naar buiten dat Marvel nog niet klaar was met de Netflix-helden. De studio mag die personages - vanwege de afspraken met Netflix - pas vanaf volgend jaar weer gebruiken.

Spider-Man 3 moet volgend jaar zomer in de bioscoop verschijnen!

NieuwsFilm

meest populair