Superheldenfilm 'Bloodshot' al na 2 weken thuis te bekijken

Superheldenfilm 'Bloodshot' al na 2 weken thuis te bekijken

Opnieuw een bioscoopfilm snel online.

Eén van de laatste films die in première ging voordat het coronavirus flink impact kreeg op het dagelijks leven is de stripboekverfilming Bloodshot met actieheld Vin Diesel. De film draaide slechts enkele dagen in de bioscoop. Nu goed nieuws mocht je de film gemist hebben.

Het blijkt namelijk dat Bloodshot snel via Premium Video on Demand verschijnt. Eerder werd duidelijk dat recente bioscooptitels als The Invisible Man, The Hunt, Dolittle en Harley Quinn: Birds of Prey vervroegd verschijnen via de duurdere online huuroptie voor 48 uur.

Flinke tegenvaller
Met een wereldwijde opbrengst van $25 miljoen leek de Valiant Comics -superheldenfilm - het redelijk te gaan doen, zelfs onder al beperktere omstandigheden. De film kostte zo'n $45 miljoen om te maken. De ontvangst onder de critici was erg matig en het publiek bleek een stuk positiever gestemd.

Ook met rollen voor Sam Heughan, Toby Kebbell, Eiza González en Michael Sheen verschijnt Bloodshot op 24 maart op PVOD in de States. De kosten: $19,99. Over een Nederlandse digitale uitrol is nog niets bekend.

NieuwsFilm

meest populair