De 5 beste films die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 5 beste films die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films van die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

John Wick 3 - Parabellum (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Chad Stahelski | Cast: Keanu Reeves, Halle Berry, Ian McShane, e.a.
John Wick slaat op de vlucht nadat hij een beruchte maffiabaas heeft omgelegd en er een miljoenenpremie op zijn hoofd is gezet. Met slechts één uur voorsprong en een leger meedogenloze huurmoordenaars achter hem aan, probeert Wick voormalige bondgenoten uit zijn internationale moordenaarsgilde te bereiken om zijn naam te zuiveren.

Angel Has Fallen (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ric Roman Waugh | Cast: Gerard Butler, Morgan Freeman, Nick Holte, e.a.
Mike Banning, de beveiliger van de Amerikaanse president Allan Trumbull, is de belangrijkste kandidaat om het nieuwe hoofd van de geheime dienst te worden totdat hij de schuld krijgt van een nieuwe aanslag op de president. Banning vlucht en probeert, achternagezeten door de FBI, de ware dreiging te ontmaskeren. En daarbij krijgt hij hulp uit onverwachte hoek.

The Witch (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Eggers | Cast: Anya Taylor-Joy, Ralph Ineson, Kate Dickie, e.a.
New England, omstreeks 1630. Een strenggelovig pelgrimsgezin met vijf kinderen heeft een huis gebouwd aan de rand van een bos. Daar lijden ze in eerste instantie een gelukkig leven, maar al snel slaat de paranoia toe als het voedsel schaars wordt, het jongste kind vermist raakt en de spelletjes van de andere kinderen een dreigende ondertoon krijgen. Een duister kwaad in het bos blijkt hen te hebben vervloekt.

An Affair (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Henrik Martin Dahlsbakken | Cast: Andrea Bræin Hovig, Tarjei Sandvik Moe, Anneke von der Lippe, e.a.
Het huwelijk van Anita zit in het slop. Wanneer ze met haar nieuwe baan als gymdocente op een middelbare school start, is haar leerling Marcus meteen gecharmeerd van haar. Beiden ontwikkelen een obsessie voor elkaar en ze krijgen al snel een seksuele relatie. Maar wanneer Marcus aanpapt met een klasgenote, slaat de paniek bij Anita toe en zet ze alles op alles om hem terug te winnen.

Kickboxer (1989)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mark DiSalle en David Worth | Cast: Jean-Claude Van Damme, Dennis Alexio, Dennis Chan, e.a.
Eric Sloan, wereldkampioen zwaargewicht, besluit het in Thailand op te nemen tegen de gevreesde Tong Po, die hem met gemak verslaat. Eric breekt echter ook nog eens zijn rug en raakt verlamd. Zijn broer Kurt, tevens zijn voormalig coach, besluit wraak te willen nemen op Tong Po. Daarvoor gaat in de leer bij een martial arts-meester om zich voor te bereiden op het ultieme gevecht.


En verder onder meer...
Animatie
Altered Carbon: Resleeved (2020)

Drama
Ultras (2020)

Horror
The Platform (2019)
Realms (2017)

Komedie
The Single Moms Club (2014)

Misdaad
Running with the Devil (2019)
Blood Brother (2018)

NieuwsFilm

meest populair