Trailer: lekker headbangen met heavy metal horrorfilm 'We Summon the Darkness'

Trailer: lekker headbangen met heavy metal horrorfilm 'We Summon the Darkness'

Met Alexandra Daddario als knappe metal-head en Johnny Knoxville als een zeer heftige priester.

Zet het geluid maar lekker hard voor We Summon the Darkness, een nieuwe horrorfilm vol heavy metal. Hierin komen drie vrouwelijke metal-heads na een groot concert op een uitermate satanistische afterparty terecht. Check snel de trailer voor een eerste indruk van de luidruchtige chaos die deze film in petto heeft.


Het verhaal volgt Alexis (Alexandra Daddario) en twee vriendinnen, die op weg naar een heavy metal-concert een nieuwsbericht horen over een plaatselijke moord die verband zou houden met een reeks satanistische moorden.

Dodelijke avond
Na het optreden nodigen de dames drie jongens uit om mee te gaan naar het landgoed van Alexis' vader, een nogal fanatieke priester gespeeld door Johnny Knoxville. Wat begint als een gezellige afterparty, ontaardt op den duur in een duistere en dodelijke avond.

We Summon the Darkness komt van regisseur Marc Meyers (My Friend Dahmer, 2017) en het script werd geschreven door Alan Trezza. De rest van de cast bestaat uit Keean Johnson, Maddie Hasson, Logan Miller, Amy Forsyth en Austin Swift.

De film is in de States vanaf 10 april te zien op VOD en Digital HD.

NieuwsFilm

meest populair