Marvel-films 'Solo' en 'Man-Wolf' komen na 'Venom' en 'Morbius'

Marvel-films 'Solo' en 'Man-Wolf' komen na 'Venom' en 'Morbius'

Sony's Universe Of Marvel Characters wordt sowieso uitgebreid.

Met een slag om de arm verschijnen dit jaar de Marvel-films Morbius en Venom 2 in Sony's Universe Of Marvel Characters. Daarna moeten er uiteraard meer avonturen volgen rondom de slechteriken die het in de strips van Marvel regelmatig opnemen tegen Spider-Man.

Volgens The Illuminerdi werken de knappe koppen achter Sony's Universe Of Marvel Characters aan films over de personages Solo en Man-Wolf. Zij moet het subuniversum van het Marvel Cinematic Universe gaan vergroten.

Twee onbekende Marvel-figuren
Het personage Solo is een anti-terreuragent en een toch best duister figuur. Hij heet James Bourne en kan uiteraard goed vechten en logischerwijs schieten. Hij heeft cybernetische implantaten en kan over korte afstanden teleporteren.

De wat opvallendere Man-Wolf is ook bekend als de astronaut John Jameson en hij is de zoon van TheDailyBugle.net's J. Jonah Jameson, de rol van J.K. Simmons. Hij landt op de maan waar hij een mysterieuze maansteen vindt die hem verandert in een monster, zoals de schuilnaam al zegt; een manachtige wolf.

Vooralsnog staat Morbius gepland voor augustus en Venom 2 moet begin oktober debuteren.

NieuwsFilm

meest populair