Aaron Paul (Breaking Bad) wil maar wat graag Kurt Cobain spelen in een Nirvana-biopic

Aaron Paul (Breaking Bad) wil maar wat graag Kurt Cobain spelen in een Nirvana-biopic

Of het er van komt is natuurlijk nog maar de vraag.

Biopics over bekende artiesten en muziekgroepen zijn de laatste tijd gigantisch in. Zo hebben we bijvoorbeeld al Bohemian Rhapsody en Rocketman gezien. Er zullen er zonder twijfel ook nog héél wat volgen.

Een film waar nu over gesproken wordt is een over de band Nirvana, en niemand minder dan Aaron Paul heeft interesse in het spelen van Kurt Cobain, de zanger van de band.

Paul, voornamelijk bekend van de uiterst populaire serie Breaking Bad, zal over niet al te lang in het derde seizoen van Westworld te zien zijn. Hij is dan ook flink de serie aan het promoten en liet zich over het idee uit.

''Toen ik naar Los Angeles verhuisde, kreeg ik meer en meer te horen over Kurt Cobain. Zijn verhaal interesseert me bovenmatig en ik ben een grote fan van Nirvana. 'Smells Like Teen Spirit' was een van mijn allereerste albums en een van mijn grote favorieten. Ik denk dat het erg interessant zou zijn om Cobain te spelen'.''

Nog niks bevestigd
De acteur liet wel weten dat nog niemand contact met hem heeft opgenomen, maar hij ziet het zeker wel zitten. Toch zegt Paul dat het nu natuurlijk niet het juiste moment is: ''We leven in een interessante tijd... Er was zoveel gepland voor het derde Westworld-seizoen.''

''We zouden naar Brazilië gaan, het South by Southwest festival en ik had shows gepland in New York. Dat gaat allemaal nu niet door, maar dat is ook te begrijpen. Het belangrijkste op dit moment is om verspreiding van het virus te stoppen''.

NieuwsFilm

meest populair