Poll: Ga jij gelijk naar de bioscoop als de lockdown voorbij is?

Durven we al uit te kijken naar een wereld zonder corona, en geopende bioscopen?

Steeds meer valt moeilijk voor te stellen dat je met honderden mensen in een bioscoopzaal zit. En met het oplopend aantal besmettingen lijkt de heropening van de Nederlandse zalen nog heel ver weg. Toch zou het kunnen dat over een maand de rust weer terug begint te keren.

Op een zeker ogenblik zullen dan ook de Nederlandse bioscopen hun deuren weer gaan openen. Deze zijn nu vanwege de "bioscoop-lockdown" tot officieel 6 april gesloten. Ondanks dat nog compleet onduidelijk is welke films er dan vertoond worden, kunnen filmliefhebbers dan weer plaatsnemen in de bioscoopstoel voor een paar uur ongestoord te genieten van de projectie op het witte doek.

Ga jij gelijk heen?
Even los van welke films er vertoond worden; zou jij naar de bioscoop gaan als er gelijk weer een film draait die je wilt zien? Bijvoorbeeld een mooie klassieker of een nieuwe film of blockbuster die wel gewoon door de filmstudio wordt uitgebracht in de landen waar de zalen weer opengaan.


Lees ook:
Einde bioscoop-lockdown gelukkig al gestart


Uiteraard is dit geen simpele vraag. Dit ook zeker omdat we nog niet op het hoogtepunt zijn van de coronacrisis in Nederland (en de rest van de wereld). Succes met stemmen en geniet nu vooral thuis van je favoriete films en series of eventueel nieuwe titels via bijvoorbeeld VOD of de verschillende streamingdiensten.



NieuwsFilm

meest populair