3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Edge of Tomorrow (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Doug Liman | Cast: Tom Cruise, Emily Blunt, Bill Paxton, e.a.
In de nabije toekomst wordt de aarde aangevallen door buitenaardse, spinachtige monsters. Kantoormajoor William Cage wordt, tegen zijn wil, naar het front gestuurd. Daar sterft hij al binnen enkele minuten. Toch ontwaakt hij weer: Cage is in een tijdsloop beland en beleeft de slag iedere keer opnieuw. Samen met supersoldate Rita Vrataski probeert hij in vele pogingen de ruimtewezens te verslaan.

Moonlight (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Barry Jenkins | Cast: Ashton Sanders, Mahershala Ali, Naomie Harris, e.a.
Chiron, een homoseksuele Afro-Amerikaanse jongen, groeit op in een van de ruigste buurten van Miami. Zijn moeder is aan crack verslaafd, en zijn enige rolmodel is een drugsdealer. In verschillende fasen van zijn leven probeert Chiron zichzelf en zijn plaats op de wereld te ontdekken.

I Am Legend (2007)
Bekijk de afbeeldingRegie: Francis Lawrence | Cast: Will Smith, Alice Braga, Marin Ireland, e.a.
Een verschrikkelijk virus heeft mensen in lichtschuwe, bloeddorstige monsters veranderd. Kolonel Robert Neville blijkt als een van de weinigen immuun te zijn. Samen met zijn hond dwaalt hij rond door het uitgestorven New York. Neville heeft zich als missie gesteld een geneesmiddel te vinden waarmee de epidemie bestreden kan worden.

NieuwsFilm

meest populair