Algemeen

James Gunn beetje geïrriteerd over uitspraken Vin Diesel over Groot?

Praat de acteur zijn mond voorbij of is het gewoon niet waar?

door FilmTotaal om 22:30 in Algemeen
Vin Diesel heeft het zelf wel graag over zijn eigen projecten en eigen rollen. Zo zei het laatst nog dat de Fast & Furious 7 eindscene wellicht wel de beste was in de hele filmgeschiedenis. Ook liet hij zich uit over een van zijn bekendere rollen, maar dat had hij misschien niet moeten doen...

Diesel is namelijk te horen als Groot in diverse Marvel-films. We zagen hem al in verschillende vormen, namelijk Groot, Baby Groot en Teenage Groot. Volgens de acteur zelf zullen we deze keer in Guardians of the Galaxy Vol. 3 kennismaken met Alpha Groot. Regisseur James Gunn reageerde hierop.

Gunn ontkent
''Ik heb geen idee waar hij het over heeft'' zegt Gunn, die eveneens de scenarist van de film is, in een tweet ''Misschien bedoelt hij dat het de coolste Groot wordt?''In een tweede tweet zei de regisseur dat Diesel niet eens kan weten hoe Groot eruit komt te zien: ''Ik denk dat hij zich gewoon inbeeldde hoe de toekomstige Groot zal zijn. Hij heeft het script namelijk nog niet gelezen''.Guardians of the Galaxy Vol. 3 heeft voorlopig nog geen releasedatum. Zelfs vóór de coronacrisis, waardoor Marvels plannen mogelijk in de war worden gestuurd, leek hij ten vroegste in 2022 te zullen verschijnen.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Kakascii

Avatar

@spicymeatball bedoel jij die nieuwe marvel heldin snowflake hahahaha of safespace ? :O

Frietgezicht

Avatar

Je hoort weleens dat acteurs alleen een script krijgen met hun eigen teksten en voor de rest niks om zoveel mogelijk geheim te houden. Zoals bij GoT en deze film.
Diesel krijgt een tekst met ‘groot groot groot’ en meer weet die niet.

SunChaser

Avatar

Vin Diesel is niets buiten The FF serie om. Groot had ook door Nic Gage of Dries Roelvink ingesproken kunnen worden. En Hobbs en shaw deed t zonder The Family ook prima.


Hier een leuk artikel hoe dom Vin Diesel is.
https://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/reporters-notebook-waiting-vin-diesel-1284166

Sunspot

Avatar

^

Nee hoor, Diesel's stem is perfect voor Groot, check maar eens opnames, heb het dan over de volwassen Groot Smiley face

TheWatcher

Avatar

@Kakascii,hahaha wat dacht je van screentime, krachten door internetgas.
Smiley face @frietgezicht en zo is het al jaren vanwege leaks...Voor de rest moet meneertje Diesel maar een paar woorden zeggen en niet belangrijker voelen dan dat ie is.

Master Of Films

Avatar

Sinds Diesel denkt dat hij (terecht?) een Oscar verdient, ben ik...een soort fan van hem geworden. Hij blijkt gewoon lid te zijn van de mafketels in de bubbel club waar o.a. Derek Savage, Niel Breen en Tommy Wiseau ook vermeld staan als VIP leden. Allemaal fan van hun geworden. Je kan om ze lachen om hun "serieuze" meningen, omdat ze denken dat de wereld om hun heen draaien. Geweldig om mee de spot te kunnen drijven. Smiley face

KeesjeNL

Avatar

''Ik denk dat hij zich gewoon inbeeldde hoe de toekomstige Groot zal zijn. Hij heeft het script namelijk nog niet gelezen''.

'Script' voor Von Diesel? Zelfs Alexa kan meer diepte geven aan de rol van Groot dan Van Diezel..

NieuwsFilm

meest populair