James Gunn beetje geïrriteerd over uitspraken Vin Diesel over Groot?

James Gunn beetje geïrriteerd over uitspraken Vin Diesel over Groot?

Praat de acteur zijn mond voorbij of is het gewoon niet waar?

Vin Diesel heeft het zelf wel graag over zijn eigen projecten en eigen rollen. Zo zei het laatst nog dat de Fast & Furious 7 eindscene wellicht wel de beste was in de hele filmgeschiedenis. Ook liet hij zich uit over een van zijn bekendere rollen, maar dat had hij misschien niet moeten doen...

Diesel is namelijk te horen als Groot in diverse Marvel-films. We zagen hem al in verschillende vormen, namelijk Groot, Baby Groot en Teenage Groot. Volgens de acteur zelf zullen we deze keer in Guardians of the Galaxy Vol. 3 kennismaken met Alpha Groot. Regisseur James Gunn reageerde hierop.

Gunn ontkent
''Ik heb geen idee waar hij het over heeft'' zegt Gunn, die eveneens de scenarist van de film is, in een tweet ''Misschien bedoelt hij dat het de coolste Groot wordt?''



In een tweede tweet zei de regisseur dat Diesel niet eens kan weten hoe Groot eruit komt te zien: ''Ik denk dat hij zich gewoon inbeeldde hoe de toekomstige Groot zal zijn. Hij heeft het script namelijk nog niet gelezen''.



Guardians of the Galaxy Vol. 3 heeft voorlopig nog geen releasedatum. Zelfs vóór de coronacrisis, waardoor Marvels plannen mogelijk in de war worden gestuurd, leek hij ten vroegste in 2022 te zullen verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair