Celebrity

Sophie Turner valt Marvel-actrice aan na 'domme opmerking' over coronavirus

De 'Game of Thrones'-ster is het duidelijk niet met de visie van haar beroemde collega eens.

door FilmTotaal om 10:53 in Celebrity
Sophie Turner hekelt de laconieke houding van Marvel-actrice Evangeline Lilly tegenover het coronavirus. Hoewel Turner haar niet bij naam noemde, refereerde ze wel duidelijk aan de recente uitspraken van Lilly in een Instagram Live-video.

Evangeline Lilly trekt zich geen moer aan van alle strenge maatregelen die wereldwijd worden getroffen in strijd tegen het coronavirus. Ze weigert dan ook aan social distancing te doen en meent dat haar 'vrijheid' belangrijker is. Lilly vreest ook dat de Amerikaanse overheid de situatie 'misbruikt' om zich meer macht toe te eigenen.

Onder vuur
Deze boude uitspraken kwamen Lilly op behoorlijk veel kritiek te staan. Ook Game of Thrones-ster Sophie Turner heeft geen goed woord voor haar beroemde collega over.

"Blijf binnen, wees alsjeblieft niet zo dom. Zelfs als je je 'vrijheid' belangrijker vindt dan je gezondheid", sneerde Turner richting de camera tijdens een Instagram Live-uitzending. "Jouw vrijheid kan me geen r**t interesseren. Je kunt andere mensen besmetten, zeker de kwetsbare personen om je heen".

Zeker die laatste opmerking lijkt een duidelijk boodschap aan Lilly te zijn. De Lost-actrice heeft namelijk haar zieke vader, die zich in het vierde stadium van leukemie bevindt, in huis wonen.

NieuwsFilm

meest populair