'Avengers: Endgame'-actrice Evangeline Lilly trekt zich niks aan van strenge maatregelen coronavirus

'Avengers: Endgame'-actrice Evangeline Lilly trekt zich niks aan van strenge maatregelen coronavirus

Zij waarschuwt voor onderliggende motieven.

Overal ter wereld sluit iedereen zich van de buitenwereld af, om zo het verspreiden van het coronavirus tegen te gaan. Ook allerlei grote sterren zoals o.a. Matthew McConaughey, Arnold Schwarzenegger en Tom Hanks lieten recentelijk weten dat we de maatregelen serieus moeten nemen en respecteren, maar Marvel-actrice Evangeline Lilly trekt zich niks aan van al die regels.

Lilly, voornamelijk bekend van haar rol Hope van Dyne/Wasp in Ant-Man, Ant-Man and the Wasp en Avengers: Endgame, gelooft dat de getroffen maatregelen buiten proportie zijn. Op haar Instagram-pagina liet de actrice weten haar kinderen gedropt te hebben op een gym-kamp. De nodige mensen reageerden hierop, door te zeggen dat dit niet hoort, maar de 40-jarige Lilly denkt daar anders over.

Vrijheid
Zo zei de actrice: ''Ik heb twee jonge kinderen. Sommige mensen geven meer om hun leven dan om vrijheid, voor anderen is het juist andersom. We moeten voor onszelf kunnen beslissen''. Bij Lilly thuis woont ook haar zieke vader, die zich in het vierde stadium van 4 leukemie bevindt, maar ondanks dat wil de actrice zich niet afschermen van de rest van de wereld: ''Het lijkt voor mij al te veel op de krijgswet en ik voel me daar ongemakkelijk bij en dat allemaal voor een ademhalingsgriep. Het is zenuwslopend''.

Opletten
Lilly is bang dat regeringen het coronavirus zullen gebruiken voor eigenbelang: ''We moeten allemaal opletten en aardig voor elkaar zijn. Waakzaam en genadig. Maar hou onze leiders goed in de gaten. We moeten erop letten dat zij geen misbruik maken van deze situatie om onze vrijheid te stelen en zo zelf meer macht te krijgen. Er schuilt misschien ook wel een politieke motivatie achter deze strenge maatregelen. Elk verkiezingsjaar is er weer 'iets'''.

NieuwsFilm

meest populair