Nieuwe foto 'Justice League' - Snyder Cut brengt het team bijeen

Nieuwe foto 'Justice League' - Snyder Cut brengt het team bijeen

We zien bijna alle helden van de Justice League, klaar voor de strijd!

Er is weer een nieuwe foto vrijgegeven van de Snyder Cut van Justice League. Op het nieuwste beeld zien we het hele team (minus Superman), zich voorbereiden op de eindstrijd.

Wegens een persoonlijk tragedie moest regisseur Zack Snyder stoppen met Justice League en ging het project over naar Joss Whedon. Die ging er behoorlijk mee aan de slag en maakte een film die heel erg afweek van de visie van Snyder. Sindsdien gaat de Snyder Cut rond en willen fans die versie zien.

Nieuw beeld
Ook vandaag weer zien we een beeld van de Snyder Cut van de film. Dat laat het Justice League-team zien, dat zich voorbereidt op de strijd. We zien van links naar rechts Wonder Woman, Flash, Cyborg (in een CGI-suit), Batman en Aquaman. Superman ontbreekt, omdat die op een later moment in de film komt.


Bekijk de afbeelding

Of de Snyder Cut ooit vrijgegeven wordt is de vraag. Hoe dan ook, heeft Zack Snyder steun onder fans voor die filmversie, en ook onder zijn crew. Het is wachten of men ooit het geld uit wil geven om de film ook echt af te maken.

NieuwsFilm

meest populair