Celebrity

Johnny Depp krijgt steun van beroemde vriend na claim mishandeling ex Amber Heard

Alleen maar leugens en manipulatie.

door FilmTotaal om 14:56 in Celebrity
De rechtszaak tussen Johnny Depp en zijn ex-vrouw Amber Heard is al een tijdje aan de gang. Zij beschuldigt de acteur ervan haar te hebben mishandeld, maar Depp ontkent dit. Nadat bekendheden zoals o.a. Penelope Cruz, Vanessa Paradis en Winona Ryder voor Depp opkwamen, laat nu ook collega Javier Bardem van zich horen.

Zo zei Bardem dat hij achter zijn vriend staat, die hij als sinds 2000 kent, toen ze beiden te zien waren in Before Night Falls: ''Ik hou van Johnny. Hij is altijd een echte gentleman geweest. Het is een extreem genereuze en zorgzame vriend, voor mij en mijn familie''.

Een voorbeeld voor iedereen
''Ik heb het geluk gehad om twee keer met hem te mogen werken'' vervolgt Bardem. ''Hij heeft altijd een zeer respectvolle houding tegenover ieder lid van de crew en een uniek en hilarisch gevoel voor humor, dat hij met iedereen deelt''.

''Ik sta dan ook honderd procent achter Johnny, die ik altijd heb gezien als een lieve, gevoelige man. Hij is een geweldige en unieke artiest en een goed mens, die juist altijd mensen hulp biedt die deze nodig hebben''.

Onschuldig
De met een Oscar bekroonde Bardem gelooft dan ook niks van de aanklacht: ''Johnny zit vast in de leugens en manipulaties van kwaadwillende figuren''. Hiermee verwijst hij hoogstwaarschijnlijk naar de uitspraken van Aquaman-actrice Heard, die claimt dat Depp haar mishandeld heeft, terwijl recentelijk juist een audio-tape werd vrijgegeven waaruit het tegenovergestelde waar bleek te zijn.

''Dankjewel Johnny, miljoenen anderen zoals ik houden heel erg veel van je'' besluit Bardem.

NieuwsFilm

meest populair