Humor

Opvallende fout ontdekt in 'Captain Marvel'

Kan gebeuren!

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Humor
Door de coronacrisis hebben sommige mensen meer vrije tijd dan ooit. Een Marvel-fan die bezig was met een montage van Captain Marvel (2019), heeft daardoor een opvallende blunder in de film ontdekt.

De fan heeft de fout gespot in een scène met Carol Danvers (Brie Larson) en Yon-Rogg (Jude Law). Danvers probeert haar voormalig Kree-mentor tegen te houden door zijn ruimteschip te vernietigen. In de onderstaande video is te zien hoe de vorm van Yon-Roggs cockpit verandert tussen twee shots door.

In Captain Marvel (2019), the shape of Yon Rogg's cockpit dome changes between shots from r/MovieMistakes

Slordigheidsfout
Deze fout is toch wel wat slordig voor een blockbuster met zo'n groot budget. Gedurende het productieproces heeft blijkbaar niemand van het VFX-team het verschil opgemerkt. In de film valt de ontwerpfout ook niet op omdat er een ander shot tussenzit (tot nu toe had geen enkele kijker de fout immers opgemerkt).

19 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Movieman2018

Avatar

Heb de film nooit gezien en zal ik ook niet doen...

Robbepost

Avatar

Voor mij de slechtste film uit het MCU....... wint het nipt van Thor 1&2

Mothercopper

Avatar

Een baggerfilm van de bovenste plank.

kidcassidy

Avatar

De grootste blunder is dat deze film überhaupt gemaakt is. Slechter dan slecht!

Blablazer

Avatar

Leuke film in ieder geval niet slechter als Ironboy.

Jaws

Avatar

leuke flapsie

ridjieddo

Avatar

Valt wel mee hoe slecht de film is. Alle momenten met Nick Fury zijn wel leuk. Alle 'goede' bijpersonages zijn wel goed gedaan eigenlijk. Aan de andere kant is het concept (hoogdpersonage lijdt aan geheugenverlies en komt gaandeweg achter wie zij is en wie haar echte vrienden/vijanden zijn) niet nieuw, wat geen probleem is, maar de uitvoering is niet verfrissend en volgt te opzichtig de formule. Maar de grootste teleurstelling is toch wel Brie's acteerwerk (en achterwerk). Die is nergens te bekennen in deze film. Waar is de Brie van Room en andere Oscar winnende/genomineerde films? Ik vraag me af wie hier 'schuldig' aan is, de regisseur of Brie zelf?

CassidyButch

Avatar

De hele film is een groot blunder

Frietgezicht

Avatar

@ Rid, denk idd dat de film op zichzelf niet onwijs slecht is(ik vind hem net zo matig als een paar andere mcu films en Wonder Woman etc) maar dat we doodgegooid worden met superhelden films en dit echt zo’n formule werkje is wat we 100x eerder gezien hebben. Ja er zitten wat leuke grapjes in, wat goede effecten en bijrollen en hier en daar wat actie maar het is eentonig en het voelt alsof ik alles eerder gezien heb. Dat Brie zelf een beetje tegenvalt en de badguy ook helpt ook niet.

donniebrasco

Avatar

'N blunder van 2 uur en 6 minuten!

SoloSlim

Avatar

Topfilm..
Spijtig van de blunder. Had er mij serieus aan geërgerd. LOL

xarkov

Avatar

ENORME.

Goku32

Avatar

Vind de hele film een turn off

Gyros regime

Avatar

Leuke film, dit is natuurlijk niemand opgevallen tijdens het kijken van de film..

meanrat

Avatar

Overgewaardeerde shitfilm. Dat je uberhaupt tijd neemt om het shot voor shot te bestuderen. Dan heb je echt niets te doen.

Curt

Avatar

Eerlijk is eerlijk, 1 van de betere MCU films die tot nu toe gemaakt is.

NieuwsFilm

meest populair