Gerucht: Namor duikt écht op in Marvel-film 'The Eternals'

Gerucht: Namor duikt écht op in Marvel-film 'The Eternals'

Volgens dit nieuwe gerucht zal de ondergang van Atlantis in de film te zien zijn.

Onderwaterheld Namor maakt mogelijk zijn opwachting in The Eternals. Volgens een nieuw gerucht, verspreid door de bekende primeurtjesjager Jeremy Conrad van MCU Cosmic, zal de ondergang van Atlantis mogelijk onderdeel uitmaken van het verhaal.

De ondergang van Atlantis, de mystische stad die volledig verdwijnt in de zee, zou in de film te zien zijn. Conrad speculeert dat deze scène wellicht onderdeel uitmaakt van een montage. In de Marvel-comics is Atlantis het onderwaterrijk van Namor the Sub-Mariner.

Reis door de tijd
Hoewel we dit gerucht maar met het gebruikelijke korreltje zout moeten nemen, zou het zomaar kunnen dat het waar is. In The Eternals wordt immers tienduizenden jaren aan MCU-historie verkend. Ook Babylon, een bekende stad uit de Oudheid, zal in de superheldenprent bezocht worden.

Jonge Namor
Mogelijk is de Syrische kindacteur Zein Al Rafeea (Capharnaüm), die in The Eternals een nog onbekende rol speelt, gecast als jonge Namor. Hij verklapte per ongeluk op Instagram dat hij een 'kind speelt wiens vader wordt gedood door zeewezens' en dat 'zijn rol uiteindelijk wordt overgenomen door een oudere acteur'.

Deze geruchten lijken erop te wijzen dat The Eternals de eerste bouwstenen bevat voor de verdere introductie van Namor.

NieuwsFilm

meest populair