Algemeen

Gerucht: Namor duikt écht op in Marvel-film 'The Eternals'

Volgens dit nieuwe gerucht zal de ondergang van Atlantis in de film te zien zijn.

door Jeffrey Kouters om 15:01 in Algemeen
Onderwaterheld Namor maakt mogelijk zijn opwachting in The Eternals. Volgens een nieuw gerucht, verspreid door de bekende primeurtjesjager Jeremy Conrad van MCU Cosmic, zal de ondergang van Atlantis mogelijk onderdeel uitmaken van het verhaal.

De ondergang van Atlantis, de mystische stad die volledig verdwijnt in de zee, zou in de film te zien zijn. Conrad speculeert dat deze scène wellicht onderdeel uitmaakt van een montage. In de Marvel-comics is Atlantis het onderwaterrijk van Namor the Sub-Mariner.

Reis door de tijd
Hoewel we dit gerucht maar met het gebruikelijke korreltje zout moeten nemen, zou het zomaar kunnen dat het waar is. In The Eternals wordt immers tienduizenden jaren aan MCU-historie verkend. Ook Babylon, een bekende stad uit de Oudheid, zal in de superheldenprent bezocht worden.

Jonge Namor
Mogelijk is de Syrische kindacteur Zein Al Rafeea (Capharnaüm), die in The Eternals een nog onbekende rol speelt, gecast als jonge Namor. Hij verklapte per ongeluk op Instagram dat hij een 'kind speelt wiens vader wordt gedood door zeewezens' en dat 'zijn rol uiteindelijk wordt overgenomen door een oudere acteur'.

Deze geruchten lijken erop te wijzen dat The Eternals de eerste bouwstenen bevat voor de verdere introductie van Namor.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rutherford

Avatar

Geen idee wat voor verhaal The Eternals gaat brengen. Waar zaten die dan in de strijd met Thanos?

ReidMeane

Avatar

Had nog nooit gehoord van de Aquaman van Marvel. Smiley face

kokosnoot

Avatar

Zou ik heel leuk vinden! Ook omdat Namor in de comics gevechten heeft met Thor, The Hulk, Ironman maar ook lid wordt van The Avengers!

In de komende jaren zijn het vooral vrouwen die de leiding nemen bij de Avengers...beetje sterke mobiele mannelijke held is ook wel leuk zoals Namor.

Ang3l

Avatar

Is t nou gerucht of is t nou echt? ;)

Pruiszie

Avatar

Gerucht: Namor duikt “echt”

Tegenstrijdig hoor

NieuwsFilm

meest populair