Algemeen

Nieuwe blik op Jared Leto's vampier in Marvel-film 'Morbius'

Eind juli in de bioscoop (?)

door Bram de Groot om 16:49 in Algemeen
Na Venom uit 2018 moet het Sony's Marvel Universe een flinke impuls krijgen in 2020. Mocht het coronavirus op tijd een halt toe zijn geroepen, dan is de kans groot dat dit plan ook doorgezet wordt. Eind juli moet Morbius debuteren in de States.

In die film zien we Jared Leto als de "living vampire" Michael Morbius uit de strips van Marvel Comics. Hij debuteerde in Amazing Spider-Man #101 uit 1971 en kreeg later ook zijn eigen reeksen.

Nieuwe foto van Morbius
Hieronder zie je een nieuw beeld van 'Morbius, the Living Vampire' via een Comic-Con magazine. Op dit moment wordt de film door Safe House en Life-regisseur Daniel Espinosa en zijn crew in elkaar gezet tijdens de postproductiefase.


Voor de Nederlandse markt staat Morbius gepland voor 13 augustus. Of die datum standhoudt valt te betwijfelen. Onlangs werd de DC-film Wonder Woman 1984 verplaatst naar 14 augustus.

Check hieronder nogmaals de trailer die duidelijk linkt aan andere Marvel-superheldenfilms.



6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Moviemagic

Avatar

Waardeloze afbeelding. Lijkt nergens op.

milo007

Avatar

Kwist niet dat Espinosa deze zou verfilmen. Had ooit een interview met hem gelezen waarin hij wat afkerig was tegen superheldenfilms, tja iedereen heeft een prijs zeker.

KeesjeNL

Avatar

@milo007

Kwist nie da Morbius een held is?

milo007

Avatar

@keesjeNL
Tis een Marvel film dus wss wel. Sws zal hij superkrachten hebben dusja voor mij is dat een superheld ook al is hij bad.

Goku32

Avatar

Ik ben toch wel benieuwd naar deze film. Maar het is jammer dat niet iedereen deze personage kent. Dus deze film gaat floppen

MidasD

Avatar

Wordt weer een PG CGI fuckfest. Morbius behoort, net als Venom en andere symbiotes, tot een van de meest graphic comics van Marvel imo. Waarom komen dan juist in deze films geen gruwel scenes voor? Ik verwacht niet van Marvel dat ze elke film zo grafisch maken, er moet immers ook groot geld verdiend worden, maar om ervoor te kiezen juist deze superhelden/schurken/anti-helden te verfilmen en het dan niet 16/18+ te maken is gewoon een zeer slechte keuze. Er zijn genoeg familyfriendly helden te vinden in de archieven van Marvel comics..

NieuwsFilm