Celebrity

Meghan Markle gaat voor Disney werken!

De hertogin van Sussex heeft haar stem verleend aan een bijzondere documentaire over olifanten.

door FilmTotaal om 15:28 in Celebrity
Meghan Markle heeft voor Disney het verhaal van de natuurdocumentaire Elephant ingesproken. Dat onthult het bedrijf in de eerste trailer van de film, die begin april exclusief op Disney+ zal verschijnen.


Meghan Markle (38) pakt haar acteercarrière - nu zij en haar man prins Harry zich hebben losgewrikt van het Britse koningshuis - langzaam weer op. Ze heeft namelijk haar stem verleend aan de Disney-productie Elephants. In deze documentaire worden de Afrikaanse olifant Shani en haar zoon Jomo gevolgd tijdens hun reis door de Kalahari-woestijn.

Harry zou deze bijzondere voice-overklus voor Markle hebben geregeld. Naar verluidt heeft Markle deze onbezoldigd verricht. Wel heeft ze met Disney afgesproken dat het mediaconcern een onbekend bedrag moet doneren aan de stichting Elephants Without Borders, waar zij en Harry zich ook voor inzetten.

Smaakt naar meer?
Mogelijk is dit niet de enige acteerklus die Markle voor Disney gaat doen. De hertogin van Sussex schijnt namelijk ook actief op te zoek te zijn naar een rolletje in een superheldenfilm (en laat Disney nou net de eigenaar van Marvel zijn). Geen enkele studio zegt nu natuurlijk, gezien Markles populariteit, 'nee' tegen zo'n aanbod.


Lees ook:


Disney's Elephants verschijnt 3 april op Disney+!NieuwsFilm

meest populair