Celebrity

Emily Ratajkowski om van te smullen in klein topje

Het acterende model laat weer veel van haarzelf zien.

door FilmTotaal om 10:00 in Celebrity
Als er één veel aandacht krijgt door haar foto's op Instagram dan is het wel het acterende model Emily Ratajkowski, geboren op 7 juni 1991 in Londen. De ondertussen 28 jarige Ratajkowski plaatst nagenoeg iedere dag wel een nieuwe, opvallende foto.

In 2014 was ze voor het eerst te zien in een Amerikaanse blockbuster, namelijk in Gone Girl van regisseur David Fincher. Daarin speelde ze het vriendinnetje van het personage van Ben Affleck. Daarna had ze rollen in onder meer We Are Your Friends en I Feel Pretty en verleden jaar was ze te zien in Lying and Stealing.

Emily in een klein topje
Uiteraard verdient Ratajkowski het leeuwendeel van haar inkomen met het poseren voor grote modemerken zoals DKNY en DL1961. Daarnaast pronkt ze regelmatig op de voorkant van heel wat modemagazines.


Bekijk de foto:
Emily Ratajkowski in klein topje!


Op haar Instagram-account plaatst ze doorlopend foto's van shoots, nieuw en oud, en van tijdens vakanties en uitjes met haar man Sebastian Bear-McClard met wie ze in 2018 trouwde. De geluksvogel. Via bovenstaande link een foto van 2,5 jaar geleden die ze toevallig tegenkwam. Nice!

NieuwsFilm

meest populair