Disney+ krijgt mogelijk toch films en series voor volwassenen

Los van Star Wars en Marvel is de content van Disney+ vooral voor kinderen.

Uiteraard kun je als volwassen persoon volop genieten van de content op Disney+. Zo staat er veel Star Wars en Marvel op de streamingdienst, maar ook de vele animatieproducties hebben veel oudere fans. Mogelijk komt er ook steviger materiaal aan.

Het blijkt namelijk dat Disney+ bepaalde gebruikers vraagt of zij films en series bestemd voor volwassenen willen zien op de dienst. Geselecteerde gebruikers krijgen een vragenlijst opgestuurd. Een Reddit-gebruiker deelde een onderzoeksvraag. Series als Buffy the Vampire Slayer en Modern Family werden als suggesties aangedragen.

Disney+ is sending surveys to select subscribers for more adult friendly shows from r/DisneyPlus

Misschien een beetje vreemd
Onlangs werd duidelijk dat Disney de productie van Lizzie McGuire-vervolgserie heeft stilgelegd. Disney zou het verhaal te "volwassen" vinden. Ook wordt de Love, Simon spin-offserie niet op Disney+ geplaatst, maar op Hulu (alleen te verkrijgen in de States).

Dit lijkt erop te wijzen dat er voorlopig geen "stevigere" content op Disney+ verschijnt. Wat zeg jij? Moet Disney meer volwassen content op de streamingdienst zetten? En denk je dat ze dat (op korte termijn) zullen doen?

NieuwsFilm

meest populair