Algemeen

Ryan Reynolds mogelijk in Netflix-gameverfilming 'Dragon's Lair'

Na de films 6 Underground en Red Notice opnieuw een samenwerking tussen Reynolds en Netflix?

door Zilko Tarici om 12:33 in Algemeen
De COVID-19 pandemie heeft weliswaar de opnames van zowat elke film en tv-serie in productie stilgelegd, maar achter de schermen wordt er nog steeds gewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe projecten. Een daarvan is Dragon's Lair, een live-action versie van de geliefde jaren '80 game. Ryan Reynolds is momenteel in onderhandeling met Netflix om de hoofdrol te spelen.

Na jaren van onderhandelen heeft Netflix de rechten van de videogame weten te bemachtigen. Het script van de film zal worden geschreven door Dan en Kevin Hageman (Scary Stories to Tell in the Dark). De game was uniek wegens de animatie van grootheid Don Bluth (The Land Before Time).

Het verhaal gaat over een ridder genaamd Dirk the Daring, die prinses Daphne moet zien te redden uit de klauwen van de boosaardige draak Singe. Deze heeft de prinses gevangengezet in het kasteel van tovenaar Mordroc. Reynolds vindt het klaarblijkelijk fijn om te werken met Netflix; eerder was hij te zien in Netflix-productie 6 Underground van Michael Bay en ten tijde van de corona-uitbraak was hij bezig met de opnames van Red Notice, waarin hij naast Dwayne Johnson en Gal Gadot te zien zal zijn. Die opnames zijn voor onbepaalde tijd stilgelegd.

Het is nog onduidelijk wanneer we Dragon's Lair op Netflix kunnen verwachten.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chrischzz

Avatar

Ik zeg, maak er een volledige animatie film van.. zelfde stijl.

Goku32

Avatar

Chris u heeft gelijk maak er een animatie van en het word een leuke film denk ik

rainking

Avatar

Met muziek van Koto.

NieuwsFilm