Algemeen

Bekijk The Atom die in 'Justice League' zou hebben gezeten

Zack Snyder laat weer iets van de Snyder Cut zien!

door Jim Pedd om 13:48 in Algemeen
Zo nu en dan plaatst regisseur Zack Snyder een foto online van zijn Justice League. Het gaat dan niet om de bioscoopversie, maar om de Snyder Cut; de film zoals hij hem voor ogen had voordat hij van het project stapte.

Het is geen geheim dat de film die Snyder voor ogen had veel anders was dan wat we uiteindelijk te zien kregen. Er werden meerdere personages uit de film gehaald en verhaallijnen werden compleet gewijzigd. Een van de personages die sneuvelde, is Atom.

The Atom
Vandaag zien we een foto van The Atom, in de vorm van Ryan Choi. We zien hem samen met Silas Stone. Choi is het derde personage dat de rol van The Atom is in het DC-universum. Hij verscheen voor het eerst in DCU: Brave New World #1 en was daarin de protegé van Ray Palmer.

Nadat Palmer verdween, nam Choi het van hem over. Het personage was slechts eenmaal live-action te zien, in de Crisis on Infinite Earths van het Arrowverse. Als het aan Snyder had gelegen, was hij ook in Justice League te zien geweest. Dat had er dan als volgt uitgezien:

OTHER: Zack Snyder shares new image of Silas Stone and Ryan Choi from 'Zack Snyder's Justice League'


4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

RyaneWaldu

Avatar

De foto heb ik meer dan een maand geleden al gezien

Maac

Avatar

Wat een clown.
Hij kan zijn energie beter stoppen in het succes afronden van lopende en toekomstige projecten.

Aan de andere kant hoop ik dat ze die cut ooit uitbrengen. Dan kan hij zich niet meer schuilen achter dat zogenaamde meesterwerk dat op de plank ligt en dan kunnen wij gerechtvaardigd schijten op de versie waarvan we allemaal allang weten dat het rommel is.

Ik heb overigens een schilderij van het niveau van Van Gogh op zolder liggen. Paar jaar terug zelf geschilderd. Misschien dat ik het ooit laat zien.

Steve-O

Avatar

Gewoon hup die Snyder Cut uitbrengen

NieuwsFilm

meest populair