Bekijk The Atom die in 'Justice League' zou hebben gezeten

Bekijk The Atom die in 'Justice League' zou hebben gezeten

Zack Snyder laat weer iets van de Snyder Cut zien!

Zo nu en dan plaatst regisseur Zack Snyder een foto online van zijn Justice League. Het gaat dan niet om de bioscoopversie, maar om de Snyder Cut; de film zoals hij hem voor ogen had voordat hij van het project stapte.

Het is geen geheim dat de film die Snyder voor ogen had veel anders was dan wat we uiteindelijk te zien kregen. Er werden meerdere personages uit de film gehaald en verhaallijnen werden compleet gewijzigd. Een van de personages die sneuvelde, is Atom.

The Atom
Vandaag zien we een foto van The Atom, in de vorm van Ryan Choi. We zien hem samen met Silas Stone. Choi is het derde personage dat de rol van The Atom is in het DC-universum. Hij verscheen voor het eerst in DCU: Brave New World #1 en was daarin de protegé van Ray Palmer.

Nadat Palmer verdween, nam Choi het van hem over. Het personage was slechts eenmaal live-action te zien, in de Crisis on Infinite Earths van het Arrowverse. Als het aan Snyder had gelegen, was hij ook in Justice League te zien geweest. Dat had er dan als volgt uitgezien:

OTHER: Zack Snyder shares new image of Silas Stone and Ryan Choi from 'Zack Snyder's Justice League'


NieuwsFilm

meest populair