Deze X-Men: Dark Phoenix-actrice weigerde rol in Marvel Cinematic Universe

Deze X-Men: Dark Phoenix-actrice weigerde rol in Marvel Cinematic Universe

Topactrice sloeg rol in Doctor Strange af.

Vele grote sterren voegen zich bij de cast van het Marvel Cinematic Universe. Waar de meeste acteurs in eerste instantie de franchise links lieten liggen, lijken ze nu in de rij te staan om een held of ander personage te mogen spelen.

Actrice Jessica Chastain is één van de namen die een rol weigerde in de franchise. Dit meldt C. Robert Cargill, de schrijver van Doctor Strange uit 2016. Chastain moest Christine Palmer - The Night Nurse - spelen.

Liever een cape!
De rol van Christine Palmer ging uiteindelijk naar Rachel McAdams, doordat Chastain de rol te klein vond. Cargill tijdens een podcast van Junkfood Cinema, volgens Comicbook.com:


"Veel van de actrices willen nu net zo graag superhelden worden als de acteurs. Ik weet dat dit gebeurde met Scott Derrickson. Hij ging naar Jessica Chastain om haar in Doctor Strange te krijgen, aangezien ze op onze lijst stond. Ze zei: 'Hé, kijk, dit project klinkt geweldig en ik zou het graag willen doen. Maar ik krijg maar één kans om in een Marvel-film te zitten en een Marvel-personage te worden. Ik heb op ballet gezeten; ik wil echt een cape dragen."

De cape droog ze in zekere zin in X-Men: Dark Phoenix uit 2019. Hierin speelde ze de slechterik, en zoals de meesten weten flopte deze zevende X-Men sagafilm hopeloos.

NieuwsFilm

meest populair