Netflix

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft!

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.


Deze week met gloednieuwe recensies om je te helpen bij je filmkeuze!


John Wick 3 - Parabellum (2019)
Regie: Chad Stahelski | Cast: Keanu Reeves, Halle Berry, Ian McShane, e.a. | Recensie: 4 sterren
Hitman John Wick is excommunicado verklaard door The High Table, een gilde voor huurmoordenaars. Er staat een miljoenenpremie op zijn hoofd en daarom kan hij niets anders dan vluchten. Met slechts één uur voorsprong en een hoop oud-collega's achter zich aan, probeert Wick een oude bekende te bereiken die hem mogelijk kan helpen bij het zuiveren van zijn naam.

The VVitch (2015)
Regie: Robert Eggers | Cast: Anya Taylor-Joy, Ralph Ineson, Kate Dickie, e.a. | Recensie: 5 sterren (nieuw!)
New England, omstreeks 1630. Een strenggelovige vader en zijn gezin zien zich genoodzaakt om hun intrek te nemen in een kleine boerderij aan de rand van een duister woud. Daar slaat al snel de paranoia toe als de maïsoogst mislukt en hun baby spoorloos verdwijnt. De familieleden beginnen elkaar te wantrouwen en vermoeden dat er hekserij in het spel is.


"Robert Eggers' duivelse debuut is een van de beste horrorfilms van de afgelopen tien jaar"
- Frank Stol


Uncut Gems (2019)
Regie: Benny & Josh Safdie | Cast: Adam Sandler, Idina Menzel, Keith Stanfield, e.a. | Recensie: 4,5 ster (nieuw!)
De wanhopige juwelier Howard Ratner ziet het leven als een groot kansspel. Een ongeslepen diamant moet de New Yorker een welkome miljoenenklapper opleveren waarmee hij in een keer al zijn schulden kan aflossen. Ratner raakt echter door elke beslissing die hij neemt dieper in de problemen en sleurt ook de mensen in zijn omgeving mee in zijn ellende.


"Geraffineerd gemaakte en zorgvuldig gecontroleerde chaos die je bij de lurven grijpt en lang vasthoudt"
- Kaj van Zoelen11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

WouterC

Avatar

Kan je John Wick 3 kijken zonder 2 gezien te hebben? Want de 2de staat niet op Netflix.

Mav Damian

Avatar

^Nee! Deel drie speelt zich direct na deel twee af.
The VVitch en Uncut Gems zijn zeker de moeite om te zien.

David Mills

Avatar

John Wick 3 kneitergoed?? Persoonlijk vond ik dit in 2019 een van de minste films.... zo vermoeiend om naar te kijken

Monojaxx

Avatar

Knetter de kneiter met stront aan de knikker. Voor mij zit hier werkelijk niets bijzonders tussen. En Adam Sandler...tenenkrommende slechte acteur met nog slechtere humor nmi. Die sla ik dus harstikke over.

WouterC

Avatar

@Mav Damian, Uncut Gens heb ik gezien. Zeer de moeite waard ja. Het laat zien de Sandler meer kan dan de standaard komedies maken. The VVitch moet ik nog zien. Ben benieuwd.

Moviemagic

Avatar

Ik ben één van de weinige maar "The Witch" kon mij niet bekoren. Wel degelijk acteerwerk maar zo saai. Ook het einde vond ik wat te gemakkelijk afgewerkt. JW3 is een lekker no brains actiefilm. Uncut gems ook leuk om eens gezien te hebben.

Frietgezicht

Avatar

Op zich vond ik The Witch wel erg goed tijdens het kijken(er zit een bepaalde sfeer in de film die je erin zuigt) maar totaal geen indruk achter gelaten. Eigenlijk alweer vergeten. Goed maar niet memorabel.

@ Wouter, deel 3 sluit aan op deel 2 maar veel mis je niet. Wick schiet heel veel mensen dood in deel 2 en breekt een regel waardoor ze in deel 3 op hem gaan jagen en hij weer veel mensen dood.

@ David, John Wick 3 is een matig filmpje idd! Goede choreografie wat even leuk was maar meer bied het niet.

McGraig

Avatar

Uncut Gems is een van de betere films van het laatste jaar. Wat ondergewaardeerd door onderbroekenlol man Sandler die af en toe laat zien geweldig te kunnen acteren. Dit is zijn beste rol sinds Punch Drunk Love. The VVitch viel me wat tegen en John Wick 3 is gewoon een visueel festijn. Stompzinnige actie kan bijna niet beter gemaakt worden. Vooral in de bioscoop was het echt genieten.

Oorworm

Avatar

Misschien een 'unpopular opinion' maar ik vond deel#3 van John Wick echt enorm slecht...

De vecht-scenes waren belabberd! Het leek wel een soort dansje... Alles behalve spectaculair. Ik geef het een dikke, vette 0.0.

Goku32

Avatar

John
En witch
Waren wel leuke films

Jeroen Pasman

Avatar

Ik word een beetje moe van dat kneitergoed ....... Is dat hun stopwoordje ofzo ?

NieuwsFilm

meest populair