3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.


Deze week met gloednieuwe recensies om je te helpen bij je filmkeuze!


John Wick 3 - Parabellum (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Chad Stahelski | Cast: Keanu Reeves, Halle Berry, Ian McShane, e.a. | Recensie: 4 sterren
Hitman John Wick is excommunicado verklaard door The High Table, een gilde voor huurmoordenaars. Er staat een miljoenenpremie op zijn hoofd en daarom kan hij niets anders dan vluchten. Met slechts één uur voorsprong en een hoop oud-collega's achter zich aan, probeert Wick een oude bekende te bereiken die hem mogelijk kan helpen bij het zuiveren van zijn naam.

The VVitch (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Eggers | Cast: Anya Taylor-Joy, Ralph Ineson, Kate Dickie, e.a. | Recensie: 5 sterren (nieuw!)
New England, omstreeks 1630. Een strenggelovige vader en zijn gezin zien zich genoodzaakt om hun intrek te nemen in een kleine boerderij aan de rand van een duister woud. Daar slaat al snel de paranoia toe als de maïsoogst mislukt en hun baby spoorloos verdwijnt. De familieleden beginnen elkaar te wantrouwen en vermoeden dat er hekserij in het spel is.


"Robert Eggers' duivelse debuut is een van de beste horrorfilms van de afgelopen tien jaar"
- Frank Stol


Uncut Gems (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Benny & Josh Safdie | Cast: Adam Sandler, Idina Menzel, Keith Stanfield, e.a. | Recensie: 4,5 ster (nieuw!)
De wanhopige juwelier Howard Ratner ziet het leven als een groot kansspel. Een ongeslepen diamant moet de New Yorker een welkome miljoenenklapper opleveren waarmee hij in een keer al zijn schulden kan aflossen. Ratner raakt echter door elke beslissing die hij neemt dieper in de problemen en sleurt ook de mensen in zijn omgeving mee in zijn ellende.


"Geraffineerd gemaakte en zorgvuldig gecontroleerde chaos die je bij de lurven grijpt en lang vasthoudt"
- Kaj van Zoelen



NieuwsFilm

meest populair