Algemeen

Dit handzame speeltje werd uit 'Birds of Prey' geschrapt

De DC-film had andere intenties.

door Bram de Groot om 10:35 in Algemeen
Heb jij Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) al gezien en vond jij deze voldoende hard? De film was namelijk R-rated (16 jaar en ouder) en bevatte flink wat geweld en scheldwoorden. Toch ging de film voor de nodige fans niet ver genoeg.

Misschien hadden ze dan toch een paar van de niet gebruikte scènes moeten gebruiken. Het blijkt nu dat de film bijna een speeltje uit een nachtkastje als wapen bevatte, en een drugsbeer. Tegenover Digital Spy zei regisseur Cathy Yan het volgende:


"Als je een actiescène laat afspelen in een bewijskamer van de politie dan is dat echt leuk en kun je heel veel dingen verzinnen. We hadden zoveel verschillende ideeën. Op een gegeven moment wilde [scenarioschrijver] Christina Hodson een gigantisch speeltje voor volwassenen met dubbele uiteinden gebruiken. Deze moest Harley afweren.

Ik wilde dat ze een grote donzige beer gevuld met drugs zou krijgen, die ze gebruikte als kussen om mee te vechten. We moesten een soort terughoudendheid tonen."

Zwakste DC-film
De goed ontvangen film uit het DC Extended Universe heeft ook enige financiële schade opgelopen door het coronavirus, maar zou dan alsnog de financieel zwakst scorende film zijn in de reeks. De teller staat nu op ruim $200 miljoen. Shazam! uit 2019 kwam tot bijna het dubbele.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Eddie Singer

Avatar

Margot Robbie is geweldig...maar dit is Harley Quinn niet!
Dit is een mash-up van de jaren 80-versies van Madonna en Cindy Lauper.

NieuwsFilm

meest populair