John Turturro over zijn schurkenrol in 'The Batman'

John Turturro over zijn schurkenrol in 'The Batman'

De acteur kan niet wachten om zijn aandeel in The Batman te filmen.

Er is nog maar weinig bekend over Matt Reeves' The Batman, maar we weten wel dat een aantal bekende schurken hun opwachting zullen maken in de film. Denk hierbij aan o.a. Paul Dano als de Riddler en Colin Farrell als de Penguin.

Een andere schurkenrol in de film is weggelegd voor John Turturro. Hij speelt in de film de rol van maffiabaas Carmine Falcone, die in de film het oude criminele Gotham, dat langzaam wordt overgenomen door verklede bad guys, vertegenwoordigt.

Naar verluidt gebruikt The Batman de klassieke verhaallijn The Long Halloween als basis voor het script. En laat dat nu net de verhaallijn zijn waarin de strijd tussen het oude en nieuwe criminele gespuis een belangrijke rol speelt.

Turturro werd tijdens een interview met The Inquirer gevraagd naar zijn rol als Falcone. Hij gaf aan dat hij niet kan wachten tot hij begint met de opnames van zijn rol:

"Ik speel de slechterik. Ik hield als kind al van Batman, maar ik was vooral een fan van Zorro [lacht]. Toen ik 5 jaar oud was, zwaaide ik verkleed als Zorro met een stok als mijn zwaard. Ik sloeg mijn vader er constant mee. Toen Batman uiteindelijk op tv kwam, was dat fantastisch. Ik heb ook veel van de strips gelezen. Mijn zoons lezen ook constant DC-strips. Matt Reeves is daarnaast een geweldige kerel en de cast is heel interessant."

De opnames van The Batman werden onlangs stilgelegd wegens de coronacrisis. Naar verwachting zullen ze ergens in de komende maanden worden hervat.

NieuwsFilm

meest populair