Algemeen

Sam Neill over stilgelegde opnames 'Jurassic World: Dominion'

De gelauwerde acteur zal in de film opnieuw te zien zijn als Dr. Alan Grant.

door Zilko Tarici om 13:59 in Algemeen
Sam Neill, de acteur die volgend jaar voor het eerst in 20 jaar weer te zien zal zijn als Dr. Alan Grant, heeft gereageerd op de stilgelegde opnames van dino-epos Jurassic World: Dominion.

Neill mist vooral zijn collega acteurs. Hij zei er het volgende over:

"Hier zijn we dan. Het lijkt wel of we zijn ingevroren. De opnames van Jurassic World: Dominion zijn stilgelegd. We voelen ons als insecten in hars. En net als zowat elke acteur ter wereld kan ik momenteel niet werken. Verdomme."

Hij vervolgde met:

"Maar we zullen terugkeren. Als je dat maar weet. Het wordt geweldig als we weer naar de set kunnen gaan. Samen met het soort mensen waar ik van houd: andere acteurs en crewleden die er alles aan doen om een film te maken. Een privilege om mee te maken."

In Jurassic World: Dominion wordt Neill herenigd met Jurassic Park co-sterren Laura Dern en Jeff Goldblum, maar is hij ook te zien naast Chris Pratt en Bryce Dallas Howard.

Neill vervolgde door de huidige situatie de meest "uitdagende" tijd van zijn leven te noemen, maar riep ook iedereen op om zich te houden aan de regels van de overheid":

"Het is ironisch dat het meest behulpzame wat wij in onze non-essentiele beroepen kunnen doen, thuisblijven is. En wegblijven bij andere mensen... maar ik mis mijn werk nog steeds."

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair