Algemeen

Paul Walker terug in 'Fast & Furious'? Maar hoe?

Zien we Brian O' Conner nog een keer in de filmreeks?

door Bram de Groot om 16:37 in Algemeen
In 2013 werd bekend dat Paul Walker bij een ernstig auto-ongeluk om het leven was gekomen. Dit had een enorme impact op de Fast & Furious-franchise. Aan de ene kant ging één van de hoofdpersonages verloren, maar aan de andere kant was er ook heel veel aandacht voor Furious 7.

In het zevende deel was Walker voor het laatst te zien als zijn personage Brian O'Conner. Zijn aandeel in die film werd afgerond met archiefbeelden en mocap-werk van zijn broers. Nog steeds zijn er geruchten dat Brian O'Conner een keer terug gaat keren.

In Fast & Furious 10?
Nu Fast & Furious 9 naar 2021 is uitgesteld, zal Fast & Furious 10 waarschijnlijk niet eerder verschijnen dan 2022. Mocht Walkers Brian O'Conner terugkeren dan is het in die film, volgens Screen Rant.

Deze website verwacht dat F10 - naar verluidt de laatste film in de doorlopende reeks - wordt afgerond met een typisch BBQ-familiefeestje van Vin Diesels Dominic Toretto. Screen Rant zou het dan logisch vinden als we op dat moment kort Brian O'Conner terugzien. Het allerbelangrijkste voor Dom is familie en waarom zou hij dat niet vieren met zijn zwager en zus?

Terugkeer lijkt al in de maak
Voor Fast & Furious 10 keert Mia (Jordana Brewster) officieel terug. Zij is de zus van Toretto en de vrouw van O'Conner. Dus een (digitale) cameo van Paul Walker / Brian O'Conner ligt in het verschiet. Of denk jij dat ze dat niet zullen doen?

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

evilvermins

Avatar

niet doen, laten rusten.
Walker heeft een uitstekend, kijkend naar de opties die er waren, afscheid gekregen.

Doe hier niet aan af met een goedkope promotie stunt....

lamoteg

Avatar

Ik zeg why not!! Het begon met Brian en moet eindigen met hem!

Master Of Films

Avatar

Ze kunnen iig niet de excuus gebruiken dat Brian O'Conner een kloon is.

GreenHornet

Avatar

Laat zijn broer terug komen.

Headzz76

Avatar

GCI - Brian O'Conner

Onderdoor

Avatar

Ene klein stukje waar je Walker ziet is net als dark Ray mary poppins of niet.

benoman

Avatar

En hoezo keert Mia terug in deel 10? Ze keert al terug in deel 9. Jullie artikelen gaan echt nergens over. Kom met echt nieuws of wees gewoon stil..

TheWatcher

Avatar

Ik had het al voorspeld.

Civilian Supreme

Avatar

Zou op zich wel passend zijn als hij kort op het eind nog te zien is maar dan moet de cgi wel perfect zijn anders absoluut niet doen.

NieuwsFilm

meest populair