Paul Walker terug in 'Fast & Furious'? Maar hoe?

Paul Walker terug in 'Fast & Furious'? Maar hoe?

Zien we Brian O' Conner nog een keer in de filmreeks?

In 2013 werd bekend dat Paul Walker bij een ernstig auto-ongeluk om het leven was gekomen. Dit had een enorme impact op de Fast & Furious-franchise. Aan de ene kant ging één van de hoofdpersonages verloren, maar aan de andere kant was er ook heel veel aandacht voor Furious 7.

In het zevende deel was Walker voor het laatst te zien als zijn personage Brian O'Conner. Zijn aandeel in die film werd afgerond met archiefbeelden en mocap-werk van zijn broers. Nog steeds zijn er geruchten dat Brian O'Conner een keer terug gaat keren.

In Fast & Furious 10?
Nu Fast & Furious 9 naar 2021 is uitgesteld, zal Fast & Furious 10 waarschijnlijk niet eerder verschijnen dan 2022. Mocht Walkers Brian O'Conner terugkeren dan is het in die film, volgens Screen Rant.

Deze website verwacht dat F10 - naar verluidt de laatste film in de doorlopende reeks - wordt afgerond met een typisch BBQ-familiefeestje van Vin Diesels Dominic Toretto. Screen Rant zou het dan logisch vinden als we op dat moment kort Brian O'Conner terugzien. Het allerbelangrijkste voor Dom is familie en waarom zou hij dat niet vieren met zijn zwager en zus?

Terugkeer lijkt al in de maak
Voor Fast & Furious 10 keert Mia (Jordana Brewster) officieel terug. Zij is de zus van Toretto en de vrouw van O'Conner. Dus een (digitale) cameo van Paul Walker / Brian O'Conner ligt in het verschiet. Of denk jij dat ze dat niet zullen doen?

NieuwsFilm

meest populair