Algemeen

Krijgen we deze Marvel-acteur als de hoofdschurk in 'Space Jam 2'?

Castlid Paul Scheer lijkt zijn mond voorbij te praten.

door Arjen Rooseboom om 12:05 in Algemeen
Er is nog niet veel bekend over het aankomende Space Jam 2, behalve dat LeBron James in de voetsporen van Michael Jordan mag treden en er tevens weer diverse andere NBA-spelers cameo's zullen maken naast natuurlijk de echte sterren, de maffe Looney Tunes.

Tijdens een podcast van CLIP CITY onthulde acteur Paul Scheer nu dat 'War Machine' himself Don Cheadle (Avengers: Infinity War) de grote slechterik gaat spelen, hoewel dit nog niet bevestigd is door Warner Bros.

Cartoon of real life?
Cheadle is al een tijdje verbonden aan de sequel van Malcolm D. Lee, maar als wie/wat was onduidelijk, dus dit gerucht zou best kunnen kloppen. Anderen speculeren dat hij de 'bekende' vriend van James wordt, net zoiets als dat Bill Murray in het origineel was van Jordan.

Het kan ook zijn dat hij de voice-over wordt van een geanimeerde schurk, zoals de buitenaardse manager die destijds van stem werd voorzien door Danny DeVito. Vooralsnog verschijnt Space Jam 2 in juli 2021.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

milo007

Avatar

Kvond de eerste al ongelooflijk Amerikaans, bovendien is Lebron gn acteur en was het verhaal eig al op. Niet veel vertrouwen in dus. Don Cheadle tja...

reporterdavid91

Avatar

Weten de kids van vandaag nog wel wie de 'Tunes zijn?

Goku32

Avatar

Ik heb de eerste in de bioscoop gezien, toen vond ik het een geweldige film Hahahaahah. Maar nu ik het terug kijk denk ik poeh wat een schijt film Eingelijk

Marcelo

Avatar

Ik durf te wedden dat ze ergens vast wel een eerbetoon zullen doen aan Kobe Bryant, die ikzelf (voordat hij is overleden) had verwacht om een cameo te maken in dit vervolg. Helaas heeft deze film veelste te lang op zich laten wachten en denk ik inderdaad dat de jeugd van tegenwoordig niet eens zo bekend zijn met de Looney Tunes.

NieuwsFilm

meest populair