Algemeen

'Transformers'-regisseur Michael Bay maakt nieuwe actiefilm! BOOM!

Hij tekent verder een first look deal met Sony Pictures.

door Jim Pedd om 13:22 in Algemeen
Regisseur Michael Bay en zijn Bay Films hebben een first look deal gesloten met Sony Pictures. Onder de deal valt ook meteen een nieuw actiespektakel waar Bay aan zal werken voor Sony: de thriller Black Five.

Dat Bay kiest voor Sony is niet heel vreemd. Hij debuteerde in 1995 met Bad Boys voor de studio. Nu zal hij dus voor Sony meer films en series maken, waarvan Black Five de eerste is. Details over de film zijn schaars, maar we weten dat Bay het idee zelf bedacht heeft en dat het verhaal draait om een eliteteam binnen het Amerikaanse leger. Ehren Kruger schrijft het scenario.

Recente projecten
Michael Bay is de voornaamste drijvende kracht achter de Transformers-franchise, die wereldwijd miljarden opbracht. Recent regisseerde hij nog de film Six Underground voor Netflix en Bay produceerde de films A Quiet Place en Transformers-film Bumblebee.

Wat televisie betreft, werkt Bay ook aan flink wat series. Zo is hij uitvoerend producent van Tom Clancy's Jack Ryan, werkt hij mee aan de serie The Purge en was hij producent van The Last Ship en Black Sails, die allebei vijf seizoenen meegingen.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

evilvermins

Avatar

Ik hoop dat Michael Bay ooit weer een echt vermakelijke actiefilm gaat uitpoepen. Met The Rock heb ik mij indertijd goed vermaakt. Al heb ik deze ook lang niet gezien en zou het best kunnen dat deze nu ook gedateerd voelt.

We gaan het meemaken!

Goku32

Avatar

Ik hoop dat het weer een actie film word waar bay op bekend staat zoals the Rock, en niet de poep Transformer films

Chrischzz

Avatar

" Bay het idee zelf bedacht heeft en dat het verhaal draait om een eliteteam binnen het Amerikaanse leger. Ehren Kruger schrijft het scenario."

Dit voorspelt weinig goeds. Zelfde idee achter TF2 dus. Alleen dan zonder robots.

milo007

Avatar

Vond zen laatste film "six underground" ongelooflijk slecht, zijn transformers nat ook maar 13 hours en pain and gain vond ik best te pruimen, hopelijk gaat hij met deze die kant uit.

Robbepost

Avatar

In al zijn films zitten eliteteams.
Van The Rock (navy seals) tot 6 underground (gekozen door een miljardair).
O nee in pain&gain niet.

Master Of Films

Avatar

Ja The Rock was leuk, maar je merkt dat Bay een one trick pony is geworden. Alleen hij kan explosies een hoofdrol met karakterontwikkeling geven. Van Bay zal je dus niet zo gauw een drama film zoals A little house on the prairie wihout Wi-Fi verwachten.

Loay.sk

Avatar

Hoop voor een nieuwe Transformers film.

NieuwsFilm

meest populair