Algemeen

Oude bekende terug naar MCU voor 'Spider-Man 3'

Men vindt een nieuwe cinematograaf!

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Spider-Man: Homecoming 3 brengt een oude bekende terug. De cinematograaf die The Avengers in 2012 maakte, verzorgt nu ook het camerawerk van de derde Spider-Man-film.

Eerder hoorden we al dat Jon Watts ook deze derde solofilm van Tom Hollands Spider-Man zou regisseren. Discussing Film weet nu te melden dat Seamus McGarvey aan boord is als de cinematograaf. Hij maakte al een Marvel-film, namelijk The Avengers.

Spider-Man 3
Er bestonden enige tijd zorgen of Spider-Man nog wel in het Marvel Cinematic Universe zou blijven. Marvel en Sony hadden een deal en die leek geklapt te zijn voor deze derde film. Sterker nog, Sony kondigde zelfs aan dat Spider-Man nu weer solo verder zou gaan. Gelukkig reageerden de fans daar zo heftig op dat Marvel en Sony uiteindelijk toch een nieuwe deal wisten te sluiten.

Waar de film over gaat is niet duidelijk. De opnames zouden in juli 2020 van start gaan, maar dat zal mogelijk niet gebeuren door de problemen voortkomend uit het coronavirus.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Bluemeister

Avatar

Filmtotaal heeft ook niks te doen zo blijkt....

Moviemagic

Avatar

De (film)wereld ligt ook wat stil dus een keer wat minder boeiend artikel gewoon slikken (ook al is het clickbait). FT moet ook bestaan en soms is wazig nieuws beter dan niets.

Judge

Avatar

goed geslaagde clickbait weer. +2

Frietgezicht

Avatar

Hallo iik kihk nu naar fasSt and furouis 6
Moet ik daa rna eerst gast and furoius 7 zien of eeerst Mean Girls?

Master Of Films

Avatar

Marvel Cinematic Universe? Zeg mij niks.

Ik ken alleen de Madagascar Cinematic Universe van Dreamworks. Dat bestaat uit een filmtrilogie, een spin-off film, 3 shorts, 3 TV series, 1 TV special en 5 musicals/live optreden. Madagascar 4 is in de maak!

NieuwsFilm

meest populair