3 strakke actiefilms die nu gewoon op Netflix staan!

Veel goede actiefilms op Netflix.

Er staan veel opvallende actiefilms op Netflix. Soms bar slecht, soms best oké en soms helemaal supergaaf! Hieronder drie waanzinnige actiefilms die zeker de moeite waard zijn!

Kick-Ass (2010)

Regie: Matthew Vaughn | Hoofdrollen: Aaron Johnson, Chloë Grace Moretz en Nicolas Cage

In een tijd dat er ook nog andere superheldenfilms dan die van Marvel en DC wisten te scoren, was Kick-Ass een vermakelijke, maar ook bikkelharde variant. In de film van Matthew Vaughn (X-Men: First Class) barst het van maffe wannabe-helden en stevige actie. Het blijft jammer dat de opvolger het niveau niet wist te evenaren.



Hardcore Henry (2015)

Regie: Ilya Naishuller | Hoofdrollen: Sharlto Copley, Haley Bennett en Danila Kozlovsky

Dit is zeker niet de beste actiefilm, maar wel een behoorlijk maffe en snelle! De film is compleet in first-person opgenomen en werd geschoten met een GoPro Hero 3. Dit levert een zeer gaaf effect op, nog los van de overdosis adrenaline - zoals die ook te zien is in Crank met Jason Statham - die er in de actiefilm is gepompt. Nog niet gezien? Zet hem eens aan.



Taken (2008)

Regie: Pierre Morel | Hoofdrollen: Liam Neeson, Maggie Grace en Famke Janssen

En opeens was de wraakfilm weer helemaal hot! Liam Neeson werd met Taken het nieuwe gezicht van het subgenre en hij speelde het personage Bryan Mills niet alleen in de Taken-vervolgfilms, maar ook - zij het aangepast - in vele andere wraakfilms. Nog steeds is Taken de beste uit dat lijstje, en je vindt deze gewoon op Netflix.



NieuwsFilm

meest populair