Waarom 'Black Widow' totaal anders wordt dan alle andere Marvel-films

Waarom 'Black Widow' totaal anders wordt dan alle andere Marvel-films

Volgens Scarlett Johansson pakt Kevin Feige uit met iets bijzonders.

Black Widow belooft een unieke ervaring te worden. Volgens hoofdrolspeelster Scarlett Johansson wordt de film totaal anders dan alle andere Marvel-films. Dat onthult ze in een nieuw interview met Total Film.

Kevin Feige, de grote man achter het Marvel Cinematic Universe, blijkt weer iets bijzonders te hebben gecreëerd in zijn brouwerij. "Ik denk wat Kevin onder meer zo geniaal maakt is dat hij altijd nadenkt over wat de fans verwachten van een film en ze dan juist iets geeft waar ze nooit van hadden durven dromen", vertelt Johansson.

Volgens de actrice kan Black Widow het best worden omschreven als een 'familiedrama'. "Het idee van Natasha Romanoff in een familiedrama had niemand aan zien komen", zegt Johansson. "Het duurde echt even voordat ik voor me kon zien hoe zo'n film er precies uit zou gaan zien, omdat de toon totaal anders is".


In het kort
In Black Widow wordt de geschiedenis van de titelheldin onthuld. Naast Johansson zijn onder meer Florence Pugh (Yelena Belova), David Harbour (Alexei Shostakov) en Rachel Weisz (Melina Vostokoff) en William Hurt (Thaddeus Ross) in de film te zien. De Australische filmmaakster Cate Shortland (Berlin Syndrome) is verantwoordelijk voor de regie.

Het is nog niet bekend wanneer Marvels Black Widow in de bioscoop verschijnt.

NieuwsFilm

meest populair