'Top Gun: Maverick' en 'A Quiet Place 2' vinden verrassende plekjes

'Top Gun: Maverick' en 'A Quiet Place 2' vinden verrassende plekjes

De een naar kerst 2020 en andere vlak na de coronacrisis?

Een paar weken geleden maakte Paramount Pictures bekend dat John Krasinski's A Quiet Place: Part II van de kalender werd gehaald in verband met de coronacrisis. Nu is dat ook gebeurd met Joseph Kosinski's Top Gun: Maverick. Positief nieuws is dat ze nieuwe plekjes hebben op de 2020-kalender.

De tweede Top Gun moest eigenlijk eind juni in de States verschijnen - en op 16 juli in Nederland - en is nu verplaatst naar 23 december 2020. Dit betekent dat we de film met onder meer Tom Cruise met de kerst in de bioscoopzalen verschijnt.

Hierdoor lijken Paramounts Coming 2 America en The Tomorrow War uit te kunnen kijken naar andere plekjes, vermoedelijk in 2021. Midden december staat ook Warner Bros.' Dune en 20th Century Studios' West Side Story gepland.


A Quiet Place Part II vlak na coronacrisis?
Paramount heeft besloten om A Quiet Place Part II, oorspronkelijk gepland voor maart dit jaar vast te zetten op 4 september. Het zou zomaar kunnen dat de horrorfilm de eerste grote post-corona bioscooprelease wordt. Voor dat weekend staat ook Monster Hunter met Milla Jovovich gepland.



NieuwsFilm

meest populair