Gerucht: Nieuwe X-Men content op weg naar Disney+

Gerucht: Nieuwe X-Men content op weg naar Disney+

Maar wat komt er dan precies aan?

Het gaat nog wel even duren voordat we een X-Men-film gaan zien in het Marvel Cinematic Universe. Maar de mutanten behoren sinds de overname van Fox door Disney formeel is afgerond, wel toe aan Marvel Studios.

Nu lijkt het erop dat er iets aan het broeien is rond de X-Men. De eerste hint kwam toen Disney+ een reeks aan X-Men-iconen toevoegde aan zijn dienst. Daarop besloot insider Jeremy Conrad om wat onderzoek te doen en hij stelt dat er nu een aankondiging aankomt.

X-Men op Disney+?
De gedachte is nu dat Disney+ snel alle films rond de X-Men zal toevoegen. In sommige landen, waaronder hier in Nederland, staan de meeste films er al op. In de Verenigde Staten is dat niet het geval, maar zal dat dus naar het schijnt snel veranderen.

Maar er schijnt meer aan te komen. Conrad meldt dat overwogen wordt om nieuwe content rond de X-Men aan te kondigen voor Disney+. Naar verluidt komt er straks een serie op de streamingdienst rond de X-Men en wordt nog steeds overwogen om New Mutants (de laatste X-Men film onder Fox) versneld naar de dienst te brengen.

Wat het wordt is nog afwachten, maar er gaat dus iets gebeuren!

NieuwsFilm

meest populair