Algemeen

Zack Snyder teaset de Martian Manhunter in 'Justice League'

Zijn versie van de film was heel anders dan die van Joss Whedon.

door Jim Pedd om 11:19 in Algemeen
Regisseur Zack Snyder heeft twee nieuwe foto's van zijn versie van Justice League vrijgegeven. De beelden speelden zich direct voor de onthulling van de Martian Manhunter af.

Justice League had te maken met grote problemen, al helemaal toen Snyder na een persoonlijk drama moest opstappen en vervangen werd door Joss Whedon. De voormalig MCU-regisseur gebruikte hooguit tien procent van het oorsponkelijke materiaal en maakte een totaal andere film.

De Snyder Cut
Sinds fans dat weten, vragen ze aan Warner Bros. om de Snyder Cut vrij te geven. Snyder voedt die vraag door regelmatig beelden online te zetten. De nieuwste set die hij plaatste was van Martha Kent en Lois Lane, allebei te zien van een verschillende hoek.

Het moment speelt zich af voor de onthulling van de Martian Manhunter. Snyder vertelde dat Martha op een gegeven moment vertrekt en als ze eenmaal buiten is transformeert in de Martian Manhunter, alvorens die weer verandert in General Swanwick. Dat is allemaal uit de definitieve film gehaald, en het was de bedoeling om de Martian Manhunter later in het DCEU te laten zien. Wanneer dat nu het geval zal zijn is nog niet bekend.



2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

milo007

Avatar

Deze man weet zich maar relevant te houden met een film die behoorlijk ondermaats was, als regisseur die eigenlijk ook behoorlijk ondermaats is. Welke Hollywoodproducent heeft deze gast zelfs groen licht gegeven om deze film te maken nadat hij eerder Dawn of Justice had uitgebracht, onbegrijpelijk, zo is iedereen eigenlijk regisseur of scriptschrijver.

Civilian Supreme

Avatar

Vind Dawn of the dead een geweldige film, ook Man of Steel vind ik de bijna perfecte Supermanfilm. Watchmen is echt heel knap gemaakt. BvS op zich ook best goed, alleen te gehaast/geforceerd. Justice League idem dito maar ik zou graag zijn versie willen zien.
Ik zie ook wel dat hij graag mooie beelden maakt vaak ten koste van de inhoud maar toch vind ik het een goede regisseur.

NieuwsFilm

meest populair