Algemeen

Wie is de hoofdpersoon van Marvels 'Eternals'?

Salma Hayek vertelt over de nieuwste MCU-film.

door Jim Pedd om 15:48 in Algemeen
De release mag dan wel uitgesteld zijn naar februari 2021, dat wil niet zeggen dat we dan niet zo nu en dan iets kunnen horen over Marvels Eternals. Actrice Salma Hayek vertelt nu dat haar personage Ajak de teamleider gaat zijn.

In de film volgen we een onsterfelijke groep buitenaardse wezens die al duizenden jaren op aarde hebben gewoond. Na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame herenigen de wezens weer, om de planeet te beschermen tegen de kwaadaardige Deviants. Het team van strijders neemt het onder leiding van Ajak op tegen de Deviants.

Selma de superheld
"Ik ben nu 53 en kan nu eindelijk een superheld spelen," vertelde Hayek tegen Total Film. "Ik speel Ajak, de leider van de superhelden en allemaal zijn het mensen waarvan je het nooit gedacht zou hebben. Behalve Angelina [Jolie], want Angelina is echt geboren om een superheld te zijn!"

Ajak is in de comics een personage dat bijna onsterfelijk is en bijna niet verwoest kan worden. Ze kan moleculen manipuleren en dat geldt eigenlijk ook voor kosmische energie. Daardoor is ze supersterk en kan ze in de comics samenwerken met Thor en de agenten van SHIELD.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

baron nostalgia

Avatar

nu maar hopen dat deze wel in november in de bioscoop verschijnt

Molemanski

Avatar

@baron nostalgia marvel heeft alles al verschoven. Deze zal februari verschijnen zoals in het artikel vermeld wordt.

Zie hier de lijst:

https://www.filmtotaal.nl/nieuws/71417

Frietgezicht

Avatar

Beste nieuws van het jaar. Denk dat Salma en dr meiden gaan knallen!

ridjieddo

Avatar

Wat heeft dit te maken met de titel?

NieuwsFilm

meest populair