Wie is de hoofdpersoon van Marvels 'Eternals'?

Wie is de hoofdpersoon van Marvels 'Eternals'?

Salma Hayek vertelt over de nieuwste MCU-film.

De release mag dan wel uitgesteld zijn naar februari 2021, dat wil niet zeggen dat we dan niet zo nu en dan iets kunnen horen over Marvels Eternals. Actrice Salma Hayek vertelt nu dat haar personage Ajak de teamleider gaat zijn.

In de film volgen we een onsterfelijke groep buitenaardse wezens die al duizenden jaren op aarde hebben gewoond. Na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame herenigen de wezens weer, om de planeet te beschermen tegen de kwaadaardige Deviants. Het team van strijders neemt het onder leiding van Ajak op tegen de Deviants.

Selma de superheld
"Ik ben nu 53 en kan nu eindelijk een superheld spelen," vertelde Hayek tegen Total Film. "Ik speel Ajak, de leider van de superhelden en allemaal zijn het mensen waarvan je het nooit gedacht zou hebben. Behalve Angelina [Jolie], want Angelina is echt geboren om een superheld te zijn!"

Ajak is in de comics een personage dat bijna onsterfelijk is en bijna niet verwoest kan worden. Ze kan moleculen manipuleren en dat geldt eigenlijk ook voor kosmische energie. Daardoor is ze supersterk en kan ze in de comics samenwerken met Thor en de agenten van SHIELD.

NieuwsFilm

meest populair