Bond-film 'No Time to Die' is helemaal af

Bond-film 'No Time to Die' is helemaal af

En dat gaat ook niet meer veranderen de komende maanden.

Regisseur Cary Fukunaga stelt dat No Time to Die al helemaal af is. De kans is daarnaast klein dat er nog dingen aan de film veranderen, ondanks het feit dat de release van de film flink vertraagd is wegens de coronacrisis.

Dat vertelt de regisseur aan een fan die hem vroeg hoe het met de film staat. "Alhoewel meer tijd mooi was geweest, moesten we onze pennen neerleggen toen we klaar waren met de post-productie." Toch komt er geen polijstwerk: "Het korte antwoord is geld. En hoewel een Bond-film een grote film is, hebben we nog steeds te maken met het verschil tussen kosten en waarde. En net als altijd, kan je eindeloos blijven sleutelen."

Geweldige film
Volgens Fukunaga is het desondanks een goede film: "De film, zoals die er nu ligt, is al geweldig." Dat valt natuurlijk te hopen; het is namelijk de laatste Bond-film van acteur Daniel Craig.

In de film is James Bond gestopt met actieve dienst. Zijn tijd van rust komt snel tot een einde als Felix Leiter, een oude vriend van de FBI, om zijn hulp vraagt. Bond gaat daarop achter een mysterieuze schurk aan die een gevaarlijke nieuwe technologie heeft ontwikkeld.

Vanaf 12 november 2020 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair