Algemeen

Bond-film 'No Time to Die' is helemaal af

En dat gaat ook niet meer veranderen de komende maanden.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Regisseur Cary Fukunaga stelt dat No Time to Die al helemaal af is. De kans is daarnaast klein dat er nog dingen aan de film veranderen, ondanks het feit dat de release van de film flink vertraagd is wegens de coronacrisis.

Dat vertelt de regisseur aan een fan die hem vroeg hoe het met de film staat. "Alhoewel meer tijd mooi was geweest, moesten we onze pennen neerleggen toen we klaar waren met de post-productie." Toch komt er geen polijstwerk: "Het korte antwoord is geld. En hoewel een Bond-film een grote film is, hebben we nog steeds te maken met het verschil tussen kosten en waarde. En net als altijd, kan je eindeloos blijven sleutelen."

Geweldige film
Volgens Fukunaga is het desondanks een goede film: "De film, zoals die er nu ligt, is al geweldig." Dat valt natuurlijk te hopen; het is namelijk de laatste Bond-film van acteur Daniel Craig.

In de film is James Bond gestopt met actieve dienst. Zijn tijd van rust komt snel tot een einde als Felix Leiter, een oude vriend van de FBI, om zijn hulp vraagt. Bond gaat daarop achter een mysterieuze schurk aan die een gevaarlijke nieuwe technologie heeft ontwikkeld.

Vanaf 12 november 2020 in de bioscoop.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Spider-fan

Avatar

Ik heb net Fukunaga's Maniac gezien op Netflix, met Emma Stone en Jonah Hill. Moest er even aan wennen, heel ongewone serie, maar ik vond het uiteindelijk wel goed. Het enige wat ik kan bedenken waar het een beetje op leek is Legion met Dan Stevens en Rachel Keller. Maar ze zijn toch ook wel weer heel verschillend. Legion vond ik zelfs nog vreemder - daar zat eigenlijk nauwelijks meer een verhaal in en kon je bijna niet op een traditionele manier volgen. Maniac heeft wel een duidelijker verhaal, maar het speelt in verschillende realiteiten in de geest van de hoofdpersonen die elkaar steeds tegenkomen in andere hoedanigheden - dus erg rechtlijnig is het niet.

SteefL

Avatar

^ ok... En ook nog iets te melden over films? (zoals in: 'Filmtotaal'?) Bijvoorbeeld de nieuwe Bond? Smiley face

Fluffer

Avatar

Helemaal af ? Natuurlijk is die helemaal af ,hij had al bijna een maand in de bioscoop moeten draaien ,wat is dat nu voor nieuws ?

juum

Avatar

Felix Leiter is CIA, niet FBI

Spider-fan

Avatar

Ik heb al zat gezegd over deze Bondfilm, kiijk alle eerdere topics erover maar.
En filmregisseurs maken ook series. En van series worden ook films gemaakt en andersom.

NieuwsFilm

meest populair