Celebrity

'Stranger Things'-ster haalt 'keihard' uit naar alle internet-trolls

Een oude video van haar ging viraal, waar veel grappen over werden gemaakt.

door FilmTotaal om 16:22 in Celebrity
Millie Bobby Brown liet een paar maanden geleden weten dat ze wel vaker wordt lastiggevallen of gepest. Nu was het weer zover, maar ze bijt deze keer goed van zich af.

Gal Gadot, voornamelijk bekend als Wonder Woman in diverse DC-films, deelt de laatste tijd namelijk filmpjes van allerlei bekendheden die het wereldberoemde nummer Imagine van John Lennon zingen. Dit deed ze in de hoop mensen gedurende deze lastige tijd een beetje te kunnen steunen.

Kritiek
Ondanks dat vele mensen haar actie appreciëren, kwam hier ook kritiek op, vooral op het ingezonden filmpje van Millie Bobby Brown.

Dit werd namelijk ingezonden door een 'troll', die deed alsof de video een recente en nieuwe clip was, speciaal gemaakt voor de actie van Gadot. Maar dat terwijl deze dus al jaren oud is, toen gezongen door een 12-jarige Brown. Gadot trapte hierin en deelde de clip.

Payback
Sommige mensen op internet maakte dan ook minder leuke opmerkingen over Brown, voornamelijk dat ze vonden dat deze lachwekkend overkwam. De originele clip werd vervolgens verwijderd.

Daarna zette de nu 16-jarige actrice haar 'haters' even goed op hun nummer, door een nieuwe video van zichzelf te delen. Deze is hieronder te zien en beluisteren is, waarin ze aantoont wel degelijk geweldig te kunnen zingen.

@milliebobbybrown

##youmaysayimadreamer ... k bye xx

♬ original sound - milliebobbybrown


NieuwsFilm

meest populair