Nog meer bioscoopfilms direct te zien op Disney+

Nog meer bioscoopfilms direct te zien op Disney+

Recent werd duidelijk dat Artemis Fowl niet meer in de bioscoop verschijnt.

Afgelopen weekend werd duidelijk dat de scifi-film Artemis Fowl direct op Disney+ zal verschijnen en dus niet meer in de bioscoop. Nu lijkt het erop dat meer bioscoopfilms een enkeltje naar Disney's streamingdienst krijgen.

Eerder zette Disney al Frozen 2 en Onward vroeger op Disney+ dan verwacht. Daar kwam Artemis Fowl dus bij. Tegenover de website Barrons gaf Bob Iger aan dat er meer (kleinere) films naar de streamingdienst zullen verhuizen.


"Voor sommige films hebben we besloten om deze op Disney + te zetten. We hebben er al een aangekondigd, Artemis Fowl, die in de bioscoop zou zijn uitgebracht. Anderen hebben we gewoon uitgesteld. In sommige gevallen hebben we films eerder op Disney + geplaatst dan we van plan waren.

Frozen 2 was er een van, maar Onward is er het grootste voorbeeld van. Deze draaide in de bioscoop toen dit gebeurde. We hebben deze een paar weken via een pay-per-view-periode aangeboden zodat mensen de film konden kopen en bezitten. En toen hebben we deze op Disney+ gezet.

Wat betreft films die dezelfde weg bewandelen als Artemis. Er zijn er misschien nog een paar die we uiteindelijk rechtstreeks op Disney + zetten. Het grootste deel van de grote Disney-films plannen we opnieuw in. In sommige gevallen hebben we al nieuwe datums aangekondigd, later op de kalender."

Welke films maken kans?
Er zijn nog een aantal Disney+ / 20 Century Studios-films die nog zonder nieuwe datum zitten. Ondanks dat veel mensen The New Mutants graag op Disney+ zien verschijnen, lijkt deze te stevig voor de familievriendelijke dienst.

Films die mogelijk wel in aanmerking komen zijn The Personal History of David Copperfield, The One and Only Ivan en heel misschien The Woman in the Window.

NieuwsFilm

meest populair