Algemeen

Gruwelijke foto's van de set van 'Evil Dead' uit 2013

Bloederig gebeuren tijdens opnames gruwelijke horrorfilm.

door Bram de Groot om 15:49 in Algemeen
In 1981, 1987 en 1993 verschenen er van regisseur Sam Raimi drie Evil Dead-films met respectievelijk The Evil Dead, Evil Dead II en Army of Darkness. Na jaren van geruchten verscheen er in 2013 het zachte rebootvervolg Evil Dead van regisseur Fede Alvarez (Don't Breathe).

De nieuwe film werd stevig en de eindscène was ook behoorlijk pakkend. Tijdens die scène zien we hoe het hoofdpersonage Mia (Jane Levy) te maken krijgt met de Abomination. Ze verliest onder meer haar hand maar weet de Abomination wel doormidden te zagen met - heel toepasselijk - een kettingzaag.

Lugubere setbeelden
Een fan vroeg via Twitter of regisseur Alvarez toevallig foto's heeft van deze gruwelijke eindscène. Deze heeft de regisseur die overigens de nodige ook andere foto's deelde. Heb jij Evil Dead gezien en zou jij graag een vervolg willen?

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Geen slechte remake. Of rebootsequel. Goeie reggiseur Alvarez.

Moviemagic

Avatar

Toevallig deze week deze weer eens gekeken. Persoonlijk vind ik hem erg sterk. Goede spanning en lekker 'gory' op zijn momenten.

Coola

Avatar

Erg toffe film was dit ondanks ik het ashley "ash" J Williams personage van Bruce Campbell miste.

Van de 4 evil dead films vind ik dit de op twee na beste.

Ook mooi dat tijdens de credits Bruce Campbell een onscreen cameo had.

Master Of Films

Avatar

Coola "Ook mooi dat tijdens de credits Bruce Campbell een onscreen cameo had."
Ik heb niet gezien tijdens mijn voorstelling. Ik ben weggelopen tijdens de credits. Gezocht op Youtube voor de 10 seconden cameo scene dat na de credits verschijnt Toch jammer dat hij geen cameo maakte tijdens de film.

Fluffer

Avatar

Deze was alleen maar goor , de humor , speciale sfeerschepping en unieke camerastandpunten uit de eerste films ontbraken volledig .
Als Sam Raimy nog een vervolgt maakt dan graag .

NieuwsFilm

meest populair